| xXxFaTiMa a întrebat:

Buna,TPU! Este ziua unei prietene, si chair nu stiu ce cadou sa ii fac.Nu am bani, prea multi cu care sa ii cumpar ceva...Si as vrea sa fac ceva handmade,as vrea niste sugestii, cat mai multe, daca se poate! as vrea ceva simplu de facut.cel mai bun raspund primeste o fundita si un vot happyMultumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Si pentru hand-made trebuie sa cheltui niste bani, ca tot trebuie sa cumperi ceva materiale, iar daca nu ai mai facut sau nu ai un talent deosebit sunt bani de-a dreptul aruncati degeaba happy Ia-i o esarfa, gasesti ceva la 10-20 de lei, poate ai banutii astia, e sigur si rezolvi mult mai simplu si mai usor. Sau tricoteaza-i tu un fular, daca chiar tii sa-i faci ceva cu mana ta happy

4 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Are dreptate mixxjim, poti tricota o caciula sau daca stii sa cosi la masina, o geanta din materiale reciclabile:am vazut pe net confectionata din pereche de jeans vechi.Numai bine si distractie placuta!

| michelia a răspuns:

Unul din cadourile primite de fata mea ( e la liceu acum) la care tine foarte mult e un soi de plansa facuta de una din prietenele ei, care are citeva poze cu ele doua si texte la fiecare dintre ele, amuzante dar si afectuoase. Are si citeva inimioare din hirtie pe acolo.E un cadou primit dupa ce se certasera odata, dar cred ca ar putea fi bun pentru orice ocazie.

| OrangeFga a răspuns:

O casuta din chibrite

| xXxFaTiMa explică:

Eu nu stiu nici sa tricotez, si nu am poze cu ea...deci ce as putea face?