CE sa faci? Asculta de parintii tai! Serios!
Inca esti mica, o sa ai timp de baieti de o sa te plictisesti de ei.
Esti cam tinerica, eu zic sa incerci prima data sa fii doar prietena, amica cu baiatul respectiv sa vezi ce se intampla. Poate daca o sa ajungi sa il cunosti mai bine nici o sa iti mai placa asa tare.
Iti vezi de copilarie si lasi baietii. 13 ani e varsta pentru invatat, jucat nu umblat cu baieti
Poate parintii tai au dreptate totusi. Esti cam mica si nu sti niciodata ce intentii are baiatul acela.
Salut!
Asculta-ti parintii! Stiu ei mai bine.
Chiar vrei sa-ti pierzi toata copilaria cu chestii pe care trebuie sa le faci cand esti adult?
Pentru început ai putea sa nu le spui parintirilor tai.Esti c-am mica pentru a avea un iubit asa ca deocamdată timp de un an daca vrei neapărat ati putea fi iubiti dar zic ca pana implinesti 15 ani sa fiti prieteni buni si in timpul asta sa le arati parintilor cat de bine te intelegi cu el si ca este de treaba, inteligent arata-le ca este perfect.Cand implinesti 15 ani o sa vorbesti cu parintii tai si o sa stie ca băiatul e de încredere etc. asa ca o sa te lasa daca nu o sa te lase ai putea sa tii o relatie ascunsa ca sa spun asa pana o sa fie de acord. Daca încă esti cu el si la 16 ani si nu te lasă mai bine le-ai spune clar ca ai o varsta potrivita si ca el este de încredere si maieste perfect pentru tine.
Sper ca te-am ajutat!
Ofer funda?
Buna Magdalena!
Pentru inceput, varsta nu e cea mai potrivita pentru o relatie serioasa(asa cum 100% ti-o imaginezi tu pentru moment).Si ca sa intelegi iti voi clasa cateva conditii ale unei relatii:
-O relatie are nevoie de o gandire matura si serioasa din partea ambilor.
-O relatie cuprinde o groaza de stari emotionale pe care garantez ca nu le poti controla pentru moment.
-O relatie nu inseamna mereu fericire, ci de multe ori are un gust foarte amar.De ce sa iti bati capul de pe acum.
-O relatie inseamna mult timp petrecut impreuna, pe care nu cred ca tu il ai pentru moment.(cel putin in opinia mea.Nu sunt adeptul relatiilor de la distanta".
-Parintii intr-o mare masura au dreptate.Trebuie sa ai rabdare,sa urmezi prioritatile.
-Pentru a nu ma intelege gresit,nu spun ca ai fi gresit sa ai pe cineva apropiat,cu care sa mai discuti,sa te deschizi mai mult,sa simti ceva in plus pentru el, insa nu confunda amicitia cu iubirea(E o vorba putin cam mare).
-In final, doar ai rabdare, toate la timpul lor, si intr-un fel bucura-te pentru ca vei avea o groaza de timp sa-l cunosti mai bine fara a fi atasata deja.
Parintii tai STIU de ce nu te lasa! De exemplu, la noi in scoala e o fata tot de varsta ta (14 ani), si are iubit de varsta ei, a FACUT sex cu un BARBAT de 23 ANI, si are sanse sa ramana insarcinata pentru ca barbatul ila nu s-a protejat!
Chiar iti doresti asta? Doar mai poti astepta pana la 16-17 ani!
anonim_4396 întreabă: