Eu zic sa faci ceva sa rezolvi cu cazaturile astea pana n-ajungi cu ceva rupt/spart. Fata asta la propriu "fell in love" )
Sa vezi destinul lui peste 1 an cand o sa fie major si o sa fie o infractiune sa puna mana pe tine.
Hai fii serios acolo...
Nu vad cu ce nu am fost serios
Daca ar fi sa te iei dupa lege, cred ca mai bine de jumatate din tara ar fi pedofili si ar umple puscariile. Jumate de tara fiind barbati. Tu probabil nu vezi cate minore cu burta la gura sunt pe site-urile astea gen TPU, sau site-uri de socializare. Nici Dracu' nu stie de ei. Asa ca... fii serios. Il doare pe ala fix in bat. Si in final si la urma urmei vorbim de niste treburi relative. La 14/18 ani pare diferenta mare, la 18/22 de ani nu prea mai pare deja. Stai tu lin ca asta e varsta pe la care incepe sa le "manance" pe ele floricica... Si ce crezi tu, ca va/vor asculta de sfaturi de la tine de pe internet, sau de la oricine altcineva? Cred ca nu.
Poate nu cunosti legea... la 14/18 ani nu e nicio treaba relativa, se incalca
Art. 220
Actul sexual cu un minor
(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau an.al, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.
Nu vorbim nici de diferente, nici de relativitate. E LEGE, clara si la obiect.
Daca tu ai impresia ca jumatate din barbatii majori din tara fac sex cu minore sub 15 ani cred ca traiesti totusi pe alta planeta.
Eu nu vorbeam de lege, vorbeam de starea generala, de realitatea faptelor. De citit articole din lege cred ca pot si eu sa citesc. Dar sigur nu o sa vezi un copil excitat de 18 ani sa intre pe internet sa caute articolele respective cand lui i-a fu73... Tu ce zici?
Mai exagerez si eu... oricum, tot ce se numeste peste 18 ani e barbat, e major. Si tot ce se numeste sub 18 se chema minora... Asa ca si o saptamana face diferenta. Daca vorbim de legi. Crezi ca asta ii retine pe ei sa se f*7@ ca iepurii cand li se inching calcaiele? Chiar crezi?
Si acum este infractiune daca se da la ea.
Ba, are 13 ani )).
So? Au mai fost cazuri pe aici de 13 ani care intrebau despre relatia lor cu "iubitul" cu vreo 5 ani mai mare, primeau sfaturi bune, si peste 1 an reveneau sa intrebe de cum se creste un copil. Peste inca un an reveneau sa se plinga ca le-a lasat ala cu un copil mic si burta la gura. Chiar au fost vreo doua cazuri pe aici, nu inventez.
). Mami si tati "unde e"?
La crisma, probabil.
Esti mica si naivă.
Bine, nu zic ca nu exista sanse sa se fi indragostit de tine, dar tine minte, oricine iti poate spune ca e indragostit de tine dar asta nu inseamna ca e si adevarat.
Pana una alta, atunci voi nici nu va cunosteati, v-ati indragostit doar asa la prima vedere?
Eu zic sa nu implici destinul, de abia esti la inceput de drum in relatii, nu te amagii, fii totusi constienta ca esti mica, el e mai mare, si daca s-a indragostit de tine asa rapid, e posibil sa o faca si de alta.
"Lucruri care nu s-au intamplat". F*ck, am dat-o in bara.
Cata prostie pe acest site.
I cringeee
Voi chiar a-ti crezut ca intrebarea asta e pe bune.
Nu creeed, sansele ca o astfel de poveste de dragoste sa existe sunt destul de mici(doar in seriale /filme vezi asa ceva).
Din ceea ce a scris reiese clar ca este doar inventie.
Eşti c'am împiedicată ce întâlnire ca in filme tu cazi si el te prinde si boom va îndrăgostiţi la prima vedere? ce emoţionant
Buna! Iti dau un sfat...
Si eu am 14 ani, poate ca placi pe cineva, tineti sentimentele in tine. tipul are 17-18 ani cat ai spus ca are, oamenii din ziua de azi sunt fara sentimente, nu observi?
Cand aud fetele din ziua de azi ca zic..am iubit ..si se mandreste cu chestia asta..cu ce te mandresti fato? Ca esti? Mdeh.Sau baietii cand intreaba o fata:Nu vrei iubit? Da' ma intrebi tu pe mine asta uratule... TINE MINTE:Fii si tu un pic mai desteapta! Daca acel baiat tine la tine cu adevarat nu ar fi cu tine de la varsta asta, sau in doua zile sa va faceti iubiti..nu e bine asa. Daca ar tine la tine ati fi prieteni foarte apropiati, dar nu iubiti..adica..sarut pe obraz, nu pe buza.tu la varsta asta..Doamne!
Tine minte ce ti-am scris, o sa te ajute un pic.
Mda diferența de 4 ani la așa varsta iti pare uneori ca e mare, deoarece ginditi diferit. Încearcă sa te axezi pe altceva poți sa te înscrii la ceva lecții de dans sau ce iti place ție sa faci și săi spui ca ești foarte ocupata și nu ai timp de el. Sa îl eviți în orice mod posibil, eu așa fac cand un baiat umbla după mine sau îl plac dar deși nu pot fi cu el. Mă rog mi-a trecut peste jumate de an pentru ca am început sa frecventez lecții de dans și eram concentrata sa devin cea mai buna în grupă.