| UnCopilMicuts a întrebat:

Eu am 19 ani. Am o relatie la distanta de 3 ani. El e mai mare ca mine cu 3 ani. Vine la mine cand poate deoarece lucreaza si este din alt oras. Eu mi-am inceput viata sexuala la 16 ani cu el. Parintii mei sunt foarte severi. Cel putin mama ma controleaza peste tot si astfel a aflat ca m-am culcat cu el. Sunt o fata cuminte sunt in clasa a 12. Nici nu ies afara. Odata am incercat sa plec de acasa la iubitul meu dar nu prea am reusit din cauza parintilor mei. M-am saturat asa. Sunt tot timpul inchisa nu am voie sa fac nimic. Nu pot sa ma duc cu prietenul meu nicaieri deoarece nu ma lasa si mereu se iau de mine. As vrea sa plec din nou la el de tot dar inca mai am scoala. Nu mai suport. Chiar daca voi termina scoala ei nu ma vor lasa sa ma mut la el. Si astfel imi strica relatia. Eu trebuie sa le cer mereu voie in orice fac si chiar in cazul in care ma culc cu el mama ma controleaza peste tot si se uita la mine sa vada daca am ceva schimbat. Help me! Sfaturi ceva..care mai sunteti sau ati fost in situatia mea! Multumesc!

7 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Mda...saracii parinti iti vor binele si tu, proasta asa cum pari, faci tot posibilul sa te **** in munca lor.

| Kaℓi a răspuns:

Depinde de tine daca vrei sa te muti cu el, esti majora.
De tine si de el. Poate sa te intretina? va puteti descurca fara suportul parintilor?
Poate ar fi mai bine sa te calmezi, sa-ti termini scoala si sa-ti faci un rost, daca relatia voastra e puternica o sa reziste. Aveti timp destul pentru traiul impreuna, fara sa faci un gest care ar sapa o prapastie intre tine si familia ta.

| minrest a răspuns:

Poate nu e treaba mea, dar dupa cum gandesti pari de maxim 16 ani, nicidecum 19. Nu ca ai gandi prost, dar gandesti specific acestei varste. Tu spui ca, chiar dupa ce termini scoala, parintii nu te vor lasa sa locuiesti cu prietenul tau. Cum? Cum vor face sa nu te lase?

| mentholinks a răspuns:

Probabil nu le inspiri destulă incredere parintilor tai.

| EneCristian a răspuns:

Daca exagerau nu te fu. la 16 ani crede-ma asa ca nu mai melodramatiza ca iti vor binele cat despre varsta la 18 ani poti sa le explici ca e viata ta si ca nu ar trebui sa o controleze ei.

| InnocentSίn a răspuns:

Esti o fata cuminte dar ti-ai inceput viata sexuala la 16 ani?! Mai nou asta-i varsta "decenta" la care sa te ****? laughing)) La cum gandesti mai mult de 16 oricum n-ai. Parintii iti vor binele, te controleaza pentru ca le pasa de tine si vor sa ajungi cineva in viata. Asa ca stai cuminte ca stai bine si asteapta sa mai cresti un pic. In orice caz dupa 18 ani esti stapana pe viata ta, iar daca ai vreo problemă ar trebui sa discuti cu ei, mai ales daca zici ca deja ai 19. daca.

| pufosicaa a răspuns:

Pai parintii tai exagereaza si nu te panica o sa faci 18 ani si poti face ce vrei tu, sau spune-le parintilor tai ce simti si ce nu iti convine poate dupa te lasa impace