| Jack99 a întrebat:

Eu am fost singur la parinti si imi doream enorm sa am pe cineva cu care pot impartasi totul. Acum o am pe cea mai buna prietena a mea care imi e ca o sora. Ma intelege, ma ajuta si eu pe ea la randul meu. De cand o am pe ea nu am mai simtit niciodata dorul acela si mi-a umplut foarte multe goluri in suflet. Sunt mereu neconditionat alaturi de ea. Ar trebui sa ii spun ca e sora pe carea nu am avut o niciodata, desi i am mai spus ca imi e ca o sora.

5 răspunsuri:
| GPA a răspuns:

Exact în felul ăsta, mi-am umplut și eu golurile din suflet și încă le umplu. Datorita acestei prietenii strâns legate. Și prietena mea îmi este ca o "soră", îmi vindeca rănile prin vorbe și mă susține tot timpul. I-am spus acest lucru și mi-a mulțumit pentru "compliment". Da, poți să-i spui că-ti este ca o surioară.

| alex495 a răspuns:

Puneti intrebarea, ba eu o iubesc ca pe o sora pe fata asta sau m as vedea alaturi de ea restul vietii ( 2-3 ani cat tine relatia pnm rolling on the floor )? daca te intelegi foarte bine si sentimentul este reciproc go ahead, cuplativa, daca ea te tine in friend zone si tu te ai obisnuit si nu ti dai seama ( eu asta inteleg din intrebarea ta) cel mai bine fa ti curaj, intreab o daca sentimentul e reciproc, daca ea zice ca te place ca pe un frate/prieten/var etc sfatul meu daca cumva in rel asta de prietenie tu,, vi cu mai mult de 50%" e sa o lasi balta si sa ti cauti pe altcineva, e o relatie toxica si ea se foloseste de tine sa treaca peste probleme MAI MULT decat te folosesti tu de ea.

| venividivici2017 a răspuns:

Mai bine spune-i ca ar putea sa fie si sora pe care nu ai avut-o si poate sotia pe care o doresti daca nu este cu cineva.

| Paraschiva_Plesca_1971 a răspuns:

Si care e intrebarea?

| Carla1239 a răspuns:

După cum ai spus se vede că este din suflet, ÎȚI ZIC EU...SENTIMENTUL EI ESTE RECIPROC