Haha,imi aduc aminte cand am dat si eu de astfel de ''prieteni''.Cum am citit si mai jos, fi ironica cu ea, fa misto, etc. Daca continua sa barfeasca si sa se ia de tine... zi si tu: ''Da tu cum ai reusit sa iei nota aia?''
Cel mai bine ar fi sa le ignori pe acele fete care te barfesc, tu sa iti vezi in continuare de treaba ta sa iti inveti, cum ai spus si tu sunt ofticate pe notele tale, asta e problema lor. Nu le mai da atentie, sa zica ce vor. Tu esti cum esti, si nu trebuie sa le dai importanta.
"Prietena" ta, dupa cum ai spus si tu este si invidioasa si barfitoare, 2 "calitati" destul de periculoase, in mod normal ar trebui sa o ignori sa nu o bagi in seama, dar pentru ca parintii vostri sunt prieteni de familie, trateaz-o ca pe o cunostinta oarecare,
iar cand te barfeste, nu o contrazice,
fi ironica cu ea, fa-o sa se simta si ea prost in fata celorlalti.
Doar asa poti inchide gura unei astfel de persoane.
Nu ii mai da atentie, numai vorbi nici tu cu ea si las-o in pace..mai ai putin, termini si scapi de ea nu are rost se te pui la mintea unor astfel de oameni.
Cel mai bine ar fi sa discutati in particular cat de curand... nu stiu ce sfaturi as putea sa iti dau in situatia asta! si chiar daca va veti impaca, eu in locul tau tot nu as mai avea incredere in ea!
Nu o mai baga in seama, chiar daca vorbeste cu tine sau te intreaba ceva nu ii mai raspunde. Ignor-o.
Spune-i mai intai cu frumosul sa nu te mai barfeasca si sa-si vada de viata ei, daca nu merge cu frumosul cerei parte in parte dupa aia sigur te va lasa in pace(bineinteles daca o bati)