| Jack99 a întrebat:

Eu am o prietena foarte buna, impartim tot, suntem mereu acolo unul pentru altul si e persoana in care am cea mai mare incredere si una dintre persoanele la care tin cel mai mult. Imi e ca o sora si, dar eu nu i-am spus asa niciodata si ma gandesc sa ii zic, ca pentru mine e ca o sora si sunt foarte fericit ca o am. Dar nu stiu cum ar reactiona, eu mereu mi am dorit sa am, si ea a umplut toate cele goluri in sufletul meu...

3 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Spune-i,nu are ce sa se intample rau

| Staind a răspuns:

Ce dragu...
Si-o friendzone uiesti asa?

| ElenaSt2011 a răspuns:

Buna. Cel mai indicat este sa fii sincer atunci cand vei vorbi cu ea, sa-i spui exact ceea ce simti pentru ea, fara ocolisuri, sa te uiti direct in ochii ei atunci cand vorbesti cu ea (caci asta denota sinceritate). Nu este nevoie sa folosesti cuvinte prea sofisticate (risti sa nu fii inteles de persona cu care vorbesti), ca sa-i dovedesti unei persoane cat de mult tii la ea, ci sa folosesti cuvinte simple, usor de inteles, iar acea persoana sa vada ca esti sincer, iar mesajul tau vine direct din inima. Totusi cel mai indicat este sa-i arati unei persoane ca tii la ea prin fapte, nu prin vorbe. (Citind ce ai scris tu aici, vad ca in cazul relatiei voastre, asta se intampla deja).