| Lil_2919 a întrebat:

Buna TPU:* Eu am o problma. eu sunt indragostita de un baiat care stiu ca si el ma place si am mai stat cu el inainte si a fost foarte naspa si acum vrem iarasi amandoi sa fim impreuna dar nusstiu cum sa fac ca eu sa fiu cea care va vrea ca de data aceasta sa stam impreuna (el nu are netu inca si tellu` nu-i merge si nu este din aceiasi localitate ca si mine ) dau FUNDA pentru cel mai bun raspuns care imi poate fi de folos happy

Răspuns Câştigător
| Coriii a răspuns:

Mai bine stati in banca voastra...

Adica. daca ati mai fost impreuna si a fost naspa dc mai vrei sa repeti acelasi' kk't... adica na. si in plus nu sunteti din acelasi oras straight face

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ce e la departate nu functioneaza deloc sa stii doar o perioada de timp si dupa aia se termina.

| Coriii a răspuns:

Ba da' nu prea mult timp. happy

| Coriii a răspuns:

Mersihappy

| Diana2 a răspuns:

Daca ati mai fost impreuna acum stiti mult mai multe unul despre altu si relatia deja este mai diferita si este posibil ca acum sa va intelegeti mai bine.doar ca relatiile la distanta...plus ca in localitatea lui face orice vrea cu cine vrea ca tu nu poti sa afli.plus acolo de unde esti sigur sunt o gramada de "gigolo" si poate gasesti ceva mai interesant. tu stii tot ce a fost inainte si ceea ce simti acum.ai grija de tine!

| Lil_2919 explică:

Apei el vine in orasul in care sunt eu face scl aici. asa nu poate sa functionezE?