Buna!
Daca este baiat:Marius,Razvan,Rares,Silviu,Cristian,Alin,Paul,Bogdan,Adrian,Calin,Emil(ian),Filip,Horia,Valentin,Nicolae,Octavian,Victor,Zamfir,Cezar,Codrin.
Fata:Adelina,Cecilia,Carla,Cezara,Codrina,Delia,Denisa,Daria,Anda,Eliza,Felicia,Ingrid,Iasmina,Gina,Laura,Nora,Paula,Zoe,Victoria,Veronica,Elena,Lacramioara,Izabela,Liliana,Malina,Sonia,Silvia,Sorina,Uma,Stefania,Olivia,Rucsandra,Ana,Maia,Monica,Madalina,Lina,Teodora,Xenia sau Xena,Zina, Simona, Petronela.
Cam atat stiu, sa ai un frate/surioara sanatos(sanatoasa).
...pune-i un nume creștin, din calendarul ortodox, ca să aibă și un sfânt protector, contează f mult asta în viața persoanei, eu am întîlnit oameni frustrați că părinții lor le-a dat nume caraghioase de mașini, animale, produse, voiau să aibă un sfînt protector după numele lor, dar, de vină sunt părinții. Acordă-i oportunitatea să se bucure și creștinește acea ființă, e dreptul ei!
Pai depinde de gusturile fiecaruia eu iti dau niste nume care le ador
baiat: Cristian,Cristopher,Chriss,Sorin,Denis,Vlad,Flavian,Laur,Marius,Madalin,Victor,Stefan,Radu,Remus,Robert,Lucian,Leonardo,Dragos,Oliver:X
fata: Iulia,Julia,Karina,Erika,Simona,Adriana,Alexandra,Amalia,Miruna,Mirela,Lacramioara,Laura,Missa,Maia,Raluca,Ramona,Artemis,Sara,Sabina,Sorina, Cassandra, Beatrice:X
astea' le ador eu cel mai mult:X sper sa gasesti o idee:*`! bafta:* si sa' va traiaska:X si sa fie sanatos:*~!
Nume de fete : Diana, Alexis, Elmas, Alexandra, Ane Marie (Ana Maria).
Nume de baieti: Rafael, Florin si Cosmin. Sa fie copilul sanatos!
Nume de fetita: Alina,Maria,Alexandra,Roxana,Briana,Adriana.
Nume de baietel:Alin,Mario,Alexandru,Sorin,Andrei,Pavel,Petre.
Nume de fete si de baieti:Elena,Florin, Marcus, Alina.
P.S. Alina este cel mai frumos nume de fata si Alexandru este cel mai frumos nume de baiat.
Sper ca ti-am fost de folos.
Sa stii ca orice ar fi ( baiat sau fetita) sa fie sanatos\sanatoasa.
Darius. Ianis. Andrei. Carla. Evelina. Electra. Gabi. Kevin. Raluca .cam astea sunt preferatele mele :d
Nume fete : Camelia, Giulia, Bianca, Luiza, Geanina, Alexandra;
nume baieti : Giuliano, Andrei, Adrian, Alexandru;
Toate numele sunt frumoase trebuie doar sa gasiti unul care sa va inspire
Silvia, Gabriel, Corina, Mihai, Sabrina, Alin, Sandra, Bogdan, Catherine, Henry, Eliza, Tudor... alceva nu mai am idee vreau sa sune si bine nu doar nume... sper ca am ajutat :*:*
-daca este fata : Anelize, Selena, Coralia
-daca este baiat: Mario, Edward, Narcis
Baietel: Alin,Rafae,Iulius,Sabin,Robinson,Tudor da cel ai mult imi place Mihai cu porecla Mita
Fetita:Alina,Moica,Roxana, Ginuta, Claudia dar mie imi place Mirela e format din note muzicale
Heii,si verisorul meu s-a nascut in august,dar din pacate acum este la siptal! Este baietel si se numeste Silviu Ionut-Daniel,dar ii mai poti pune,daca este baietel Dragos,Andrei,Vali,Claudiu,Catalin,Radu,Gabriel,iar daca este fetita Flavia,Alina,Ioana,Silvia,Diana,Adriana,Monica,Simona,Ruxandra ,Simona, Livia, Lavinia etc. Fundita? Pupici si succes la alegere.
Babygirl90 întreabă:
anonim_4396 întreabă: