| Morena23700 a întrebat:

Eu am un iubit de 21 ani desi eu am 14, ne intelegem foarte bine si ne iubim,dar nu inteleg ce se intampla cu el in ultimul timp,el deja mi-a marturisit despre o fata ca ar fi verisoara lui dar eu nu cred asta,deoarece i-am vazut singuri spunandu-i te iubesc si a pupat-o pe la jumatea gurii,nu inteleg, eu cred ca ma minte si nu mi-a spus de asta pana acum,daca probabil s-ar fi imprietenit cu o alta fata si ar fi deja iubita lui acum si ma minte ca e verisoarsa, va rog sa ma ajutati!

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din pacate, la 14 ani esti prea mica pentru o relatie de iubire si asta va duce la multa suferinta din cauza ta. El are 21 de ani, este barbat in toata firea, are nevoie de saruturi pe gura (pe care nu le poate primi in nici un caz de la un copil de 14 ani), de iesit seara (pe tine trebuie sa te aduca acasa inainte de lasarea intunericului), poate de mers intr-un loc in care sa se distreze (pe tine nu te poate duce in locuri in care se consuma alcool), de intalniri intime (la tine trebuie intotdeauna sa fie unul din parintii tai de fata). Trebuie sa intelegi asta, din pacate trebuie sa mai cresti mult pana sa te poti intalni cu barbati.

| mgtow a răspuns:

Ce copil retroactiv esti, ai fost folosinta sexuala si acum nu stie cum sa scape de tine

| mihai69 a răspuns:

Nu e nimic deosebit. Așa fac toți băieții care au „iubite" mai tinere de 17 ani. Din cauză că sunt prea mici, trebuie să adune mai multe ca să se poată simți bine. Așadar, stai liniștită, nu ești prima puicuță păcălită de astfel de specimene.

| SilentRain a răspuns:

Clar își bate joc de tine, mai bine concentrează-te pe școală și lasă băieți sau ieși cu cineva de vârstă ta
Aia mari nu își doresc decât sa ți-o tragă și după ciao!

| Mayar a răspuns:

E ok sa ai un iubit cu 7 ani mai mare decat tine, daca AMANDOI sunteti adulti! Dar in scenariul de acum, nu sunteti amandoi adulti, deci nu aveti ce sa fiti impreuna acum!
Termina-ti liceul, incepe-ti facultatea si atuncia vezi ce iubit iti gasesti. Acuma trebuie doar asa- sa ai cu cine iesi, nu sa ai un iubit in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca inca nu esti un adult.

| relian a răspuns (pentru Mayar):

laughing e buna aia cu termina liceul,facultatea,de parca toti oamenii ar trebuie sa faca asa, ori toti is capabil sa faca la fel.
Asa sa incurajezi e ok dar se pare ca unia deja va intra undeva, ca si cum asta ar trebuie sa faca toti copii laughing
Iara daca nu este capabil, nu-i nimic sunt facultati si cu bani, da mamai si tati banu, numa sa faca copilu facultate laughing

| Mayar a răspuns (pentru relian):

Eu nu merg pe pile si relatii, ci pe cap si cat valorez eu. Eu valorez cat stiu, drept urmare pot merge oriunde in Uniunea Europeana si sa o duc bine, dar daca sunt pe pile si relatii, nu am ce cauta decat in Romania.

Deci ai vorbit pentru tine, nu pentru altul, ori pentru cel care intreba ceva laughing e bun si asa rau

Evident ca vorbesc pentru mine, doar in pielea mea ma aflu. Inca nu am reusit sa posedez pe nimeni devil

Pentru tine e ok sa spui ce poti,adica stii, insa se pare nu prea stii ca nu toti oamenii sunt la fel, deci nu trebuie sa posezi pe cineva sa stii lucrul asta. Daca toti am fi sefi cine ar mai munci nu? laughing Ca urmare sa vorbsti asa despre tine este ok, dar aici eram sa vorbim despre altii, asa cred, cineva puse o intrebare iar cine poate raspunde.Referitor la UE nu cred ca te duci oriunde si o duci bine.Indiferent ce scoala ai aia din UE nu te baga in sama,ma refer la tari gen Germania,Franta etc,astia se uita urat la tine,te asigur,nu ajungi tu stiu si eu sa ai nu stiu ce job prin tarile astea cu scoala facuta in RO. Poti sa ajungi si asa dar sa fi foarte bun in meseria ta,deci nu foarte bun, sa fii AS iar ei sa aiba nevoie de asa ceva, asa da ajungi, in rest cu facultate in RO stii ce faci in UE? Faci curatenie la oameni in casa, ai grija de batrani, asta daca ai noroc sa mai gasesti si asa ceva.Din cate am auzit nici de astea nu prea mai sunt.Deci nu imi povesti mie de UE, nu am trait acolo dar am rude care traies acolo de zeci de ani, prieteni si stiu cam ce se intimpla.Asa ca poti fi capabil sa faci orice, ca te descurci si poti so duci cat de cat bine aia da se poate.

Da, cu privire la viata de mizerabili de o traim aici in Romania, ai dreptate!
Cu privire la viata amoroasa - in liceu nimic nu e serios. Poti eventual sa legi o prietenie mai stransa si de acolo sa 'cresteti' impreuna, desi acest lucru se intampla foaarte rar! In facultate ai ocazia sa intalesti persoane care cat de cat si-au stabilit felul de a fi si sunt ceva mai 'calite' decat in liceu, insa nu stiu ce facultate ai facut tu, dar la mine nu am avut timp de lucru, facultate, proiecte, invatat si sa mai si ies cu cate un baiat sa vad ce ii poate capul si sa il analizez o mie de ani pana sa imi dau seama cum e, in timp ce am si astealalte lucruri pe cap! In cazul meu il aveam deja ales, dar restul s-au confruntat cu problema lipsei de timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăla nu e iubitul tau. E un pedofil ratat care numai te manipuleaza cum vrea el. Ai grija cu cine te bagi intr-o relatie. Nu toti printii vin pe cal alb. In fine "relatie". Tu esti o copila visatoare si inca nu stii ce este o relatie. Daca ti-a spus doua vorbe dulci, il visezi noptile cum il visezi pe Justin Bieber.

| eugeniu2020 a răspuns:

Esti prea mica sa ai iubit, vezi-ti de teme la scoala!

| RaphahellDamian09 a răspuns:

FBI open the door!