Ei ar trebui sa ia masuri ...adica,asta nici macar nu e o pedeapsa.
Si de fata cu ei bucura-te ca nu ai parinti severi.
Nu e usor sa fii parinte.Nu cu draga inima pedepsim daca pedepsim.Pe noi citeodata ne doare mai mult daca trebuie sa pedepsim decit le doare copiilor.E bine pina nu sunteti adulti sa vedeti cit de greu e sa fi parinte si sa educi un copil.Ca doara ne iubim copiii si daca ne-ar asculta nu ar mai fi nevoie de nici o pedeapsa.De ce sa ne asculte? Pentru ca vrem sa reuseasca in viata vrem sa nu faca aceleasi gresli ca noi la virsta respectiva sau mai multe decit noi ne dorim sa reuseasca in viata si aceasta reusita nu se poate fara respectarea anumitor norme de conduita sociala.Eu nu a trebuie sa-mi pedepsesc niciodata copiii pentru ca desi nu prea imi recunosc autoritatea dar nu fac prostii si invata bine.Tot spre binele sau raul lor este daca ma ia in considerare sau nu.
La mine daca asa zice mama sau tata sa nu mai stau pe calculator ii ascult.Dar parintii mei nu ma pedepsesc sa nu ma mai lase pe internet, sau sa nu-mi mai dea banii
Ei nu mai vorbesc cu mine.E mult mai rau crede-ma
Nu cred ca are nimic Daca ei te lasa de ce nu?
La mine cand fac chestii de-astea si parintii nu imi zic nimic inseamna ca ma pun la incercare sa vada daca ii ascult macar un pic si daca dau macar 2 bani pe autoritatea lor asupra mea; cred ca ar trebui sa te gandesti si tu la asta
Ii ascult aproape mereu dar asta e atunci cand chiar nu am alta ocupatie si trebuie sa fac ceva asa aleg laptopul
Si la mine la fel dar la tata e lege uneori cand zice, zice nene)nu pot scapa ei mereu imi iau psp si laptopul pentru ca pe ele stau cel mai mult