| superpissy40 a întrebat:

Buna TPU! Eu de ceva timp pur si simplu nu mai cred in iubire. Am incercat sa mai ies pe afara dar fara rost, asa simt. Cam de un an aproape sunt asa si inainte fusesem cam de 6 ani aproape cu aceeasi parere. Parca nu se leaga nimic de mine. Nici nu am planuri sa ma marit, ce-i drept. Stiu ca suna dur dar uneori imi e scarba de ceea ce inseamna asa zisa "iubire" in zilele de azi. Nu vreau sa judec pe cineva sau ceva anume, insa din pacate asta e realitatea. Nu am vazut niciodata un baiat care sa fie pe placul meu, care acest tipar se gaseste prea rar. Oricate intentii bune ar avea el, parca nu il pot crede. Sunt satula de experiente peste experiente fara nimic concret. Plus parerea alor mei despre un posibil "el"(adica eu gandesc si in viitor, daca am forma o familie, cum s-ar intelege ei(familia lui)intre ei(familia mea) si cumva cred ca conteaza si parerea alor mei. Ce sa fac in situatia asta? Multumesc mult!

Răspuns Câştigător
| Laura678 a răspuns:

Bună,niciodată sa nu spui niciodată.
Persoana potrivita ție o sa apară,poate nu chiar acum, dar la timpul potrivit cu siguranță.
Încearcă pana atunci sa rezolvi cu " traumele" sau alte blocaje pe care majoritatea le avem, mulți intra intr o relație când nu sunt vindecați complet de aici și cele mai multe probleme.
" contează și părerea alor mei" -într-adevăr îți pot da doar sfaturi, nu sa se bage în toate relațiile tale viitoare, căci nu ei vor trăii alături de persoana respectiva ci tu.
Nu renunță sa speri, sunt persoane care și au găsit persoana potrivita debea după ce au renunțat sa mai creadă în " iubire".

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ai prea multe pretentii si mereu vei fii dezamagita de alti, mi-as fi dat viata pentru tine, dar tu nici adio nu ai stiut sa imi spui si ai disparut ca o umbra, de stiam nu puneam suflet si eram fericit

| sierra1 a răspuns:

știi cum se zice "love is in the air" deci insistă, poate-poate dă și peste tine!

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu conteaza parerea alor tai. Pastrezi tu relatiile cu ei, nu potentialul tau sot. Intre ei e suficient un zambet formal.
In relatie nu intri cu parintii. Pana si in ritualul crestin de casatorie, se ia ramas bun de la parinti, si se pune accent ca femeia... Ma rog, partea misogina nu o sustin. Sunt ateu laughing
Scarba fata de iubire e normala, din cauza mediocrilor care se ling la tot coltul si isi pun poze lingandu-se pe retelele sociale. Nu au auzit de intimitate, nu inteleg ca relatia se petrece doar intre ei, si nu rezoneaza nimeni cu momentele lor.
Eu consider ca fiecare relatie e diferita, nu poti baga "dragostea" intr-o singura categorie, si nici nu poti sa-ti programezi cand si pe cine vei cunoaste.
Pana apare un gagiu care sa-ti ofere ceva nou si de durata, iubeste-te pe tine.

| Holiday a răspuns:

Daca tu ai impresia ca "alesul" trebuie sa se "casatoreasca" cu toata familia ta (a carei parere e importanta pentru tine), mai bine nu incurca pe nimeni. Ce imbecil ar accepta sa se cupleze cu tine stiind ca relatia depinde de ce parere are maica-ta, sau taica-tu?!

| ReddY25 a răspuns:

Dumnezeu știe ce e mai bine pentru tinewinking

| MrAM a răspuns:

Eu zic ca problema de fapt e la tine, la asteptarile tale si ce anume intelegi tu prin relație. Nu tin sa te judec insa ce visezi tu nu exista. Nu e vina ta, la asta sa ajuns datorita societatii in care traim. Mass media, filme, platforme de socializare, toate cu efect de a-ti schimba si altera percepția asupra realitatii. Eu zic ca ai face bine sa te focuzezi pe cariera si incearca pe cat posibil sa fii cat mai independenta din toate punctele de vedere daca nu doresti o relatie/familie. Odata cu inaintarea in varsta si interesul posibilor parteneri scade.

| Vehuiah07 a răspuns:

Bună.Numai crezi în iubire pentru că o femeie/fată deșteaptă nu mai crede in povești cu prinți și prințese, dragostea este o pură emoție care din păcate in zilele noastre nu știu dacă mai există. Astăzi oamenii sunt mai preocupați de cariere, de partea materială a vietii, dragostea a ramas undeva uitată. Oamenii renunță atat de ușor la iubire. În goana lor după bani, preocupați de cariere, uită să se mai oprească o clipă și să priveasca în sufletul lor. Când te îndrăgostești, nu ești obligat să te căsătorești, căci este o alegere și nu o cerință. Cred doar că nu ai găsit persoana potrivită pentru tine