| Chainsaw a întrebat:

Buna tpu.Eu fac meditatii la mate si mai am un pic si raman corijenta.Deci am 5, 5, 4 si un 4 in teza.Raman corijenta? Eu mi-am facut media si imi iese 4, 50 adica 5..Mama s-a dus sa vb cu profa' si i-a spus ca daca la testul' urmator cu radicali daca nu ma straduiesc ma lasa corijenta crying. Problema e ca eu o mai iau si la bascalie cam aproape in fiecare ora.Ce ma fac..adica eu ma descurc la radicali cat de cat dar la impartire, inmultire sunt bata straight face. Colega mea am vazut ca stie cat de cat dar nu stiu cat sa ma bazez pe ea ..ca e in stare de corijenta dar am observat ca stie.Problema e ca o sa ma mute la test presupun;/. Pana acum cu notele care le am trec asa-i? Daca iau un 5 la testul' asta nu e problema ca trec numai 4 sa nu iau. Poate sa ma lase ea special corijenta adica daca iau 5 la testul asta imi iese media de trecere dar daca vrea ea poate sa ma lase intentionat?

7 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Pana acum iti va iesi 4, 5 deci ai avea 5. Ai grija pentru ca s-ar putea sa ramai si la romana corigenta daca continui sa folosesti vocabular messenger si facebook.

Pune mana si citeste teoria la radicali ca e foarte usoara si fa vreo 30 de exercitii; apoi o sa vezi ca nu mai este asa de grea.

| onasis1961 a răspuns:

Păi de ce mai dau părinţii bani la meditaţie, să rămâi corigentă. Ruşine mare.

| oOSaritaOo a răspuns:

Nu rămâi neapărat corigentă pentru că poţi trece în semestrul 2 la mate.

| Zeflemitoarea a răspuns:

Faci meditaţii la matematică, ştii să calculezi radicali, dar nu ştii să înmulţeşti? Jeez.
În ce clasă eşti, mă?

| meduzza a răspuns:

laughing normal ca poate, data viitoare cand mai faci misto de ea poate sa iti dea un 2. ai grija ce faci pana nu iti incheie media de trecere :p

| TheonaBlood a răspuns:

Deci... ai 2 variantebatting eyelashes
1. Media se calculeaza in felul urmator : {[(m. art. din oral) *3]+teza}/4. Tie iti iese media (dupa cum am calculat eu) 4.75, deci treci big grin, deocamdata. Dar chiar daca mai iei un 5, iti iese media 4.81, deci chill, nu cred ca te lasa corigenta big grin.
2. Sunt cam in aceeasi situatie cu tine la mate, deci iti propun sa ne lasam impreuna de scoala, apoi sa evadam din tara, si sa ne ducem in California, la furat de aur :X. Ce zici :->?

| WhoCaresMyDude a răspuns:

Nu...iti iese media 4.8 cu notele pe care le ai. daca mai ai probleme cu inmultirea radicaliilor te ajut eu. contacteaza-ma la aziaeovaca@yahoo.com.