anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu faca parte dintr-un grup in care liderul este admirat si respectat de toti. Este un grup normal nu fac parte din parlament laughing. Capitanul ( este o ea ) este mai mare decat mine cu 3 ani...
De ceva vreme este o fata, de varsta mea si prietena ei care tot stau pe langa ea, vorbesc apropiat, spun lucruri amuzante etc. La inceput cred ca oricui li s-ar fi parut enervant dar vad ca, asa cu trecerea timpului ele 3 au si devenit prietene. Eu nu stiu cum sa zic... nu este chiar o gelozie dar imi vine sa o strang de gat pe una din fete mai ales pentru ca a fost cea mai buna prietena a mea si acum si-a schimbat comportamentul din cate se vede. Vrea sa se integreze in grupul celor mai mari ca noi si ii iese foarte bine.
Nu sunt genul de persoana care sa mearga pe urmele unuia care a inceput o chestie din asta adica nu vreau sa merg la fetele mai mari si sa,, le indulcesc " ca apoi sa fiu cat de cat in grup, pentru ca stiu ca este enervant sa vina una mai mica decat tine si sa te ia de brat ca bff. Voi ce ma sfatuiti? Sa nu mai iau in seama desi imi este greu si sa merg pe drumul meu cu prieteni adevarati sau sa ma impac din nou cu acea fata sau ce? Orice sfat e bine venit. Funda si vot.

1 răspuns:
| Andreutza171 a răspuns:

Draga mea, si eu am trecut prin lucruri asemanatoare cu actuala mea bff. Chestia asta este foarte enervanta, adica sa fii cea mai buna prietena si ea sa te lase ca pe un gunoi in urma pentru ca are o oferta mai buna. Eu nu m-am izolat in singuratate, ci am ales adevaratii prieteni care stiam ca imi sunt alaturi. Cam asa te sfatuiesc sa faci si tu. Nu cred ca integrarea intr-un grup mai mare e o solutie+ ca nu stii daca atunci cand o sa ai probleme o sa-ti fie alaturi. Te sfatuiesc sa ramai alaturi de prietenii adevarati. Te pup si multa bafta!