| Chainsaw a întrebat:

Buna tpu.Eu initial vroiam sa imi iau iphone 3gs acum de Craciun dar parintii mei mi-au spus ca daca mai strang bani si eu imi vor lua iphone 4s dar prin martie sau aprilie deoarece trebuie sa expire abonamentul de la telefonul actual happy.Off ce ma fac cum o sa strang atati bani i-am intrebat si pe ei sad si au spus ca vedem noi si ca imi vor da si ei.Ce fac. vreau sa strang bani mai repede >.< dar o sa dureze mult si pana atunci poate isi ia colega mea laughing.crying

7 răspunsuri:
| AnaaML a răspuns:

Un iphone 4s e mult mai bun, asteapta iar daca ei ti-au zis clar ca vedeti voi cum faceti te vor ajuta cu banii. O sa ii strangi, sau cel putin o parte din ei, si dupa te vor ajuta ei cu restul.
Nu are nimic daca colega ta isi i-a inainte. Important e ca vei avea.

Bafta la strans banii.

| valentino52 a răspuns:

Eu zic sa astepti in primul rand 3GS-ul este mult prea invechit. Momentan merge dar tine cont ca in primavara vor prezenta iPhone 5S (se grabesc cum au facut intre new ipad / ipad 4 ). Cand il vor prezenta va fi ideal sa iti iei un 4s, poate chiar 5-ul. La prelungire de abonament (daca abonamentul e de minim 30 si ceva de euro ) mai dai 10, 12 milioane pe telefon.

| spaghetty a răspuns:

Si ce daca isi ia colega ta prima? Tu strange bani fii mai desteapta si iti cumperi un telefon de doua ori mai puternic.Chiar nu va inteleg.Eu ma multumesc cu un telefon la 400-500 lei maxim si voi vreti de 2000 lei.Nu conteaza cine isi ia primul.

| oompaloompa a răspuns:

SI daca isi cumpara colega ta care e problema?
De ce trebiue sa fii si tu la fel ca ea? Parerea mea este ca copia nu are valoare!
De ce nu incerci altceva si astfel amandoua veti fii unice!

| Chainsaw explică:

Nu lol laughing.Dar nu stiu cum sa strang atat de multi bani intr-un timp asa scurt sad

| ventuzaa a răspuns:

Si ce are daca isi i-a colega ta inaintea ta? care-i faza?

| ventuzaa a răspuns:

Si daca isi i-a colega ta inaintea ta care-i faza?
esti mai smecher daca il cumperi primul?