| CochiorValentina a întrebat:

Buna TPU, eu nu pot uita prima iubire, încă ma gândesc la ea chiar dacă sunt logodita și locuiesc împreună cu bărbatul meu și socrii mei. Off nu pot sa mi-o scot din cap, el m-a cautat acum recent, mi-a scris ca încă se gândește la mine. El are un copil și femeie, i-am răspuns ca între noi nu mai poate exista nimic fiinda ai și un copil. Mi-a spus sa ne vedem ca dacă nu vreau sa ies sa ma vad cu el se sinucide și eu acum am o alta viata. Am și eu iubit care are 34 de ani și eu 21 dar nu mi-o pot scoate din cap, nu știu ce sa fac, uneori îmi vine în minte.

5 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Iubirile cu obstacole au mare atracție. Daca are nevasta si copil fugi de el, sa se sinucidă linistit. Si daca s_ar insura cu tine cine e obisnuit duplicitar asa continua, mai vrea si altele interzise. Vezi de viata ta, fanteziile lui actuale nu sunt problema ta.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ii dai block si iti vezi de viata ta.
Este un fost pentru un motiv.
Sa nu cazi in capcana cu santajul. Nu se sinucide. Vrea doar o rezerva iar tu ai lasat usa deschisa.
Da-i block!

| Cipi1212 a răspuns:

Cum să se sinucidă pentru tine dacă are soție și copil? Înseamnă că nu este un bărbat serios.

| Cinic a răspuns:

Nu esti indragostita. Esti intrata in calduri. Prima ta dragoste acum reguleaza alte femele intrate in calduri. Singura diferenta dintre masculul dupa care tânjesti si barbatul de acasa, este ca masculul care te face sa intrii in calduri, este frumos si are un penis mare. Ca asta este dragostea frumos+ penis mare= dragoste.

| S4I7 a răspuns (pentru Cinic):

Daca n-ai avut niciodata o pereche, normal că gandesti asa. Ce stii tu ce e aia prieten(ă)...