| mirunaaa96 a întrebat:

Eu si prietenul meu ne-am hotarat ca el sa vina dupa mine cand mama e de noapte la lucru pentru ca nu ma lasa la el, am mai facut asa si ma aducea dimineata la 8 inainte sa ajunga ea. As vrea ca data viitoare cand se intampla asta sa nu mai vin asa dimineata dar ce sa-i spun la mama? Daca ii spun ca merg sa dorm la o prietena imi spune " da-mi-o pe fata aia la telefon si ma prinde" plus ca, daca pica in timpu saptamanii e okca am scoala de ddupa-masa. Spuneti-mi ce sa-i zic la mama. N-am nevoie de raspunsuri tampite.

Răspuns Câştigător
| 666_7474 a răspuns:

Oh, am facut schema asta de 9323 ori. Vorbesti cu o prietena buna, ii spui mamei tale ca dormi la ea, mergi la ea acasa, eventual o pui sa confirme mamei tale ca esti la ea, totul e ok. Astepti ceva timp ca sa nu te sune iar, apoi pleci unde ai tu treaba. Dimineata fie te duci acasa direct, fie te intorci la prietena ta. Bafta!

12 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Cauta momentul potrivit si marturiseste-i mamei tale adevarul.Te poate ajuta si cu sfaturi.

| Seby90 a răspuns:

Zi-i ca ai 18 ani si ai dreptul la contact sexual. Ii inchizi usa si daca comenteaza o scuipi.

| mirunaaa96 explică (pentru Seby90):

Nu?

| Seby90 a răspuns (pentru mirunaaa96):

Nu ai dreptul? Atunci ce mai vrei de la mine.

-mission over- Captain obvious flies away.

Serios. First world problems?

| Aasdfghj a răspuns:

Dar de ce nu te lasa la el? ori ca mergi la el ori ca vine la tine, sa faceti sex tot aceleasi sanse sunt. deci care e problema mamei tale? Vorbeste cu ea deschis, intreab-o de ce nu te lasa si rezolva problema. Minciuna nu rezolva nimic.

| milan9 a răspuns:

Orice lucru in aceasta lume urmeaza o ordine. Cand se iese din acea stare de ordine, simplu, se intra in,, dezordine", esec...
Este mai mare nevoia de moralitate decât în trecut, deoarece astazi celula societatii- familia este lovita de mult mai multe provocari. Din toate partile (asta da schimbare faţă de trecut!). Din aceasta cauza relatia este astfel mai vulnerabila, si drept urmare, pentru a putea reizsta (si statisticile sut de-a dreptul cumplite: 7% dintre familii ajung implinite, fericite, in timp ce peste 50% divorteaza) familia are nevoie sa fie mult mai solida.
Ori, fiecare imoralitate afecteaza profund acea familie pe care noi o dorim alaturi de persoana respectiva, sau, orice familie in general. sad
Aceasta se va dovedi de-a lungul timpului casatoriei o lovitura fatala pentru ce va fi mai tarziu viitorul camin conjugal.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut.
Din cite am am inteles ai 16, se poate de spus ca viata abia incepe, nu-i asa?
Ceea ce trebuie sa iei in calcul este cum iti incepi viata? De ce mama ar fi impotriva? care ar fi motivele? Te-ai gindit si care ar putea fi consecintele? Cum te-ar putea afecta ceea ce faci acum in viata pe viitor?
Multi au gasit practice unele idei din acest articol, sper ca te vor ajuta si pe tine:
http://www.jw.org/......a-fac-sex/
Cele bune.

| Burlacu006 a răspuns:

Pai roagati o prietena sa ii zica mamei tale ca dormi la ea.dar tu de fapt sa dormi la prietenu tau

| NimeniSiAtat a răspuns:

Ii spui de azi ca maine de dimineata va trebui sa pleci cu treaba undeva si asa se va explica cum ca la ora 8 dim nu esti acasa

| Cristinell90 a răspuns:

Draga daca ai 18 ani te duci pur si simplu la el, iar daca mamica ta te intreaba unde ai fost spune-i sa nu mai stea ca politaiu la usa ca esti mare de acum si stii drumu spre casa.Iar daca te prinde spune-i ca ai 18 ani si cauta sa o faci sa te inteleaga ca nu mai esti la varsta copilariei.Parerea mea la 18 ani ar trebui sa te mai lase :-( Esti la varsta la care ar trebui sa te ajute cu sfaturi genul asta.

| AliMiha a răspuns:

Chiar si daca ai avea 18, 20 nu e ok sa vorbesti " urat " cu mama ta. Eu mereu am fost deschisa si sincera cu mama si am obtinut de cele mai multe ori ceea ce doream. O rugam pe mama sa ma lase sa raman peste noapte la iubitul meu, o data ma lasa, o data nu. Niciodata nu comentam si asa a fost cel mai bine. Fii deschisa si tu, mai mult ca sigur ei avea de castigat.