Oh, am facut schema asta de 9323 ori. Vorbesti cu o prietena buna, ii spui mamei tale ca dormi la ea, mergi la ea acasa, eventual o pui sa confirme mamei tale ca esti la ea, totul e ok. Astepti ceva timp ca sa nu te sune iar, apoi pleci unde ai tu treaba. Dimineata fie te duci acasa direct, fie te intorci la prietena ta. Bafta!
Cauta momentul potrivit si marturiseste-i mamei tale adevarul.Te poate ajuta si cu sfaturi.
Zi-i ca ai 18 ani si ai dreptul la contact sexual. Ii inchizi usa si daca comenteaza o scuipi.
Nu?
Nu ai dreptul? Atunci ce mai vrei de la mine.
-mission over- Captain obvious flies away.
Serios. First world problems?
Dar de ce nu te lasa la el? ori ca mergi la el ori ca vine la tine, sa faceti sex tot aceleasi sanse sunt. deci care e problema mamei tale? Vorbeste cu ea deschis, intreab-o de ce nu te lasa si rezolva problema. Minciuna nu rezolva nimic.
Orice lucru in aceasta lume urmeaza o ordine. Cand se iese din acea stare de ordine, simplu, se intra in,, dezordine", esec...
Este mai mare nevoia de moralitate decât în trecut, deoarece astazi celula societatii- familia este lovita de mult mai multe provocari. Din toate partile (asta da schimbare faţă de trecut!). Din aceasta cauza relatia este astfel mai vulnerabila, si drept urmare, pentru a putea reizsta (si statisticile sut de-a dreptul cumplite: 7% dintre familii ajung implinite, fericite, in timp ce peste 50% divorteaza) familia are nevoie sa fie mult mai solida.
Ori, fiecare imoralitate afecteaza profund acea familie pe care noi o dorim alaturi de persoana respectiva, sau, orice familie in general.
Aceasta se va dovedi de-a lungul timpului casatoriei o lovitura fatala pentru ce va fi mai tarziu viitorul camin conjugal.
Salut.
Din cite am am inteles ai 16, se poate de spus ca viata abia incepe, nu-i asa?
Ceea ce trebuie sa iei in calcul este cum iti incepi viata? De ce mama ar fi impotriva? care ar fi motivele? Te-ai gindit si care ar putea fi consecintele? Cum te-ar putea afecta ceea ce faci acum in viata pe viitor?
Multi au gasit practice unele idei din acest articol, sper ca te vor ajuta si pe tine:
http://www.jw.org/......a-fac-sex/
Cele bune.
Pai roagati o prietena sa ii zica mamei tale ca dormi la ea.dar tu de fapt sa dormi la prietenu tau
Ii spui de azi ca maine de dimineata va trebui sa pleci cu treaba undeva si asa se va explica cum ca la ora 8 dim nu esti acasa
Draga daca ai 18 ani te duci pur si simplu la el, iar daca mamica ta te intreaba unde ai fost spune-i sa nu mai stea ca politaiu la usa ca esti mare de acum si stii drumu spre casa.Iar daca te prinde spune-i ca ai 18 ani si cauta sa o faci sa te inteleaga ca nu mai esti la varsta copilariei.Parerea mea la 18 ani ar trebui sa te mai lase :-( Esti la varsta la care ar trebui sa te ajute cu sfaturi genul asta.
Chiar si daca ai avea 18, 20 nu e ok sa vorbesti " urat " cu mama ta. Eu mereu am fost deschisa si sincera cu mama si am obtinut de cele mai multe ori ceea ce doream. O rugam pe mama sa ma lase sa raman peste noapte la iubitul meu, o data ma lasa, o data nu. Niciodata nu comentam si asa a fost cel mai bine. Fii deschisa si tu, mai mult ca sigur ei avea de castigat.