Eh asa faceam si eu ma agitam ca nu-mi face pe plac! incearca sa nu te disperi sa tipi si sa se ajunga la inchisu telefonului in nas.Incearka sa fi diplomata sa vb frumos cu el iar daca u il rogi ceva si el nu face fi suparata sa se simta vinovat ca tu l-ai rugat ceva iar el na facut pe vitor va face. Incearka sa nu te mai superi din orice baieti nu suporta sa li se ceara sa faca ceva ei vor sa faca doar ce vor ei de obicei iar daca le ceri frumos si nu fac iar apoi tipi pe ei nu rezolvi nimic decat agravezi situatia:* nu mai tipa incearca sa fi diplomata si linistita tine cont de lucrurile frumoase pe care el le face pentru tine nu de ce nu face:* cu timpul vei vedea ca daca vb frumos si nu mai zbieri la el va fi mult mai bine:* funda?
Buna Onishka. Eu si prietena mea, din 7 zile 5 zile trebuia sa ne certam. Din orice. Eu inghiteam de la ea, si ea de la mine. Adunam mereu in noi, si cand izbucneam rascoleam tot trecutul. Daca voi doi va iubiti, trebuie sa vorbiti, dar cu un ajutor. Noi doi am trecut peste acest pas, cu un ajutor ( o data nasul meu ne-a asezat fata in fata, si nea aratat fiecaruia unde am gresit, si ne-a zis punctul lui de vedere. Astfel am evitat o cearta, pentru ca de fiecare data cand doream sa vb serios, sfarseam cu o cearta) Vorbiti, discutati, analizati. Eu acum nu ne mai certam asa des ( oricine se cearta, dar nu zilnic) Daca nu veti discuta serios, calmi, ve-ti ajunge sa va despatiti. Succes si sa imi spui cum vor mai decurge lucrurile!
Multumesc pentru sfatul de atunci.a fost unul foarte folositor, chiar l-am pus in aplicare si vad ca ne este mai bine, mult mai bine.mersi inca o data si o zi frumoasa
Ma bucur ca am putut sa iti fiu de folos oricand, cu placere!
De obicei intr-o relatie e vinovata femeia, nu te acuz de nimic, dar ar trebui sa fi mai delasatoare sa te gandesti cadaca se intamla un lucru rau pamuntul nu inceteaza sa se invarta soarele va asari maine dimineata, si parerea mea e ca daca si tu continui asa relatia voastra poti sa-i zici adio! fa tu primul pas apoi va urca si el dupa tine deoarece femeia este gatul iar barbatul este capul, unde se invarte gatul acolo se invarte si capul, tine cont de asta!
O persoane care te poate ajuta sa rezolvi aceste probleme, care stie sa te asculte si sa te indrume. http://www.topexperti.ro/experti/Cristina-Mihaela-Zaharia_348
Sincer si eu fac la fel, dar din ambitie. Intr-un fel imi place sa ma cert cu el dar dupa regret goaznic si cateodata ajung sa plang.Nu este in regula sa va certati...O stiu din proprie experienta.Cum ziceai si tu aceste certuri va poate afecta relatia, sa va indepartati unu de altu sau chiar se poate ajunge la despartire.Trebuie sa treceti impreuna peste asta.Eu si prietenul meu mereu vorbim calmi, relaxati dupa o cearta si incercam sa vedem unde cine si cat a gresit. Daca va iubiti trebuie sa treceti peste.Ar fi urat sa va certati din niste lucruri prostesti, copilaresti. Vorbeste cu el si stabiliti care sunt subiectele care va aduc la cearta si incercati sa le evitati... Sper sa va mearga mai bine.Stiu ca te simti rau si suferi din cauza asta ptc si eu sunt in aceeasi situatie.Succes!:*
In primul rand cred ca ar trebui tu sa te schimbi si sa nu mai fii chiar asa(eu am pierdut o relatie din cauza asta faceam la fel ca tine acum regret ft mult de fiecare data cand vb spune ca e vina mea ca nu m`am schimbat mai ales ca nici macar nu am incercat ) si cred ca este si vina lui pentru ca nu te asculta ar trebui sa vb cu el despre chestia asta si sa-i spui ca nu este bine asa cum reactineaza si ca probabil pe tine te doare mai ales atunci cand iti inchide telefonul. Nu stiu si nici nu cred ca merita sa va despartiti din cauza asta pentru tine poate pare o chestie banala uneori dar el poate sa se sature de chestii de genu si sa spuna stop nu cred ca ai vrea my ales cand spui ca va iubiti. Totul tine de tine sa incerci macar sa faci cv sa nu-l my superi nici pe el ca sa reziste relatie cala un moment dat o sa fie plictisit de scene de genu. Parerea mea am trecut si eu prin asa ceva si stiu cum e. Funda?