Cine ar chinui un copil de câteva luni într un drum de 2500km și pe urma s ar plânge ca a plâns tot drumul copilul?
Sotul! Imi era asa mila de ea...de aceea am ales sa plecam cu avionul.Va fi mai bine si mai in siguranta.
De ce nu iei avionul tu si fetita iar sotul poate sa se duca la raliuri.
A doua chestie, nu sta cu soacra in aceeasi casa.
Peste o luna am avionul. Oricum el va fi in mare parte la munca. Abia astept!
Valeu chiar e enervant sa stai cu ea in casa! Se baga peste tot!
Salutări!
Ești doar frustrată și toate frustările tale s-au contopit și au format un lanț de frustrări..va trece..stai liniștită
Pa-i zi-i lui barbatu-tau sa-i zica lu soacra-ta sa nu-i mai dea mancare la copil. Daca nu-i convine, fa scandal, asta este, doar n-o sa te ia la bataie. Sau ameninta ca iei copilul si pleci la parintii tai.
"vor veni parintii mei cu noi in UK"
Asta o sa treaca. Atat ca trebuie sa mergi cu ei la interviu, in rest trebuie doar sa dai un telefon ca sa-i programezi. Daca nu stiu engleza, tu n-ai cu ce sa-i ajuti. Nu-i problema ta sa invete ei engleza. O sa mai fie problema ca daca le gasesti de munca trebuie sa mergi cu ei dar o sa treaca si asta.
Vorbește cu soțul tău și spune-i de toate lucrurile astea.
Cat mai stai în România, ia-ți copilul și du-te o zi și umblă aiurea, relaxează-te, plimbă-te, sa fiți doar voi doua.
Dacă tu ești tensionată, copilul simte și va fi la fel. Când te întorci înapoi, încearcă să fii mai calmă.
E nevoie să comunici mai mult cu soțul tău și tu trebuie să îți iei timp pentru tine să te mai relaxezi chiar și fără copil, pentru că viața ta nu se învârte doar în jurul copilului. Pe lângă mamă ești femeie și mai ai nevoie de câte o gura de aer. Oferă-ți timp pentru tine, pentru tine și copil și pentru tine și soțul tău.