| xKikOAlecswaa a întrebat:

winking. Eu sunt Allexandra. Mie imi place de un baiat. Si lui ii place de mine. Si tot un prieten de-al lui imi spune ca eu cu el suntem impreuna. Si el a zis asa ( baiatul ala care imi place). Dar nu a mai venit prin fata pe la mine. Oare ce s-o fi intamplat? Oare ma mai place? Va rog dau FUNDA. kiss.

Răspuns Câştigător
| MiiMii a răspuns:

Ar tebuii sa stai de vorba si sa stabiliti ce sentimente aveti unul fata de celalalt. Deocamdata sunteti mici.banuiesc ca aveti maxim 13 ani.hee hee. comunicarea intretine relatia! si daca el spune ca `suneti impreuna` ar fi trebuit sa te intrebe daca vrei sa fi iubita lui. Asa se face`n lumea normala.:p

3 răspunsuri:
| gyna201 a răspuns:

Eu cred ca te mai place sunt diferite motive sa iti dai seama daca t mai place tu il cunosti cel mai bine ii cunosti comportamentul poti sa-ti dai seama daca acum are alte gesturi alt mod d gandire se comporta cu tine mai iniferent asa...ce as putea sa iti zic este sa nu il agasezi adica sa nu fi la manallui sa tragi d el findca se va plictisi si nu-l va interesa avand mereu impresia ca u oricum t intorki la eu zic cateva zile sa faci p indiferenta sa vezi daca reactioneaza cumva s intereseaza asa p unde esti ce mai faci...happy

| anonimeea a răspuns:

In aceeasi situatie ca si tine sunt si eu x(.sad

| Adriana_1090 a răspuns:

Sigur e gelostongue
Incearca sa te apropii mai mult de baiatul pe care il placi
Si baiatul care nu-ti da pace: da-i o lectie daca nu merge fa-l sa se indeparteze de tine, prefa-te urata, scobeste-te in nas fa orce sti si tu SCOPUL SCUZA MIJLOACELE