Nu te mai certa cu fratele tau. Spui ca te pedepseste de pomana din cauza lui. Dar tu esti chiar perfectă?
Dacă ți-ai fi făcut mai din timp cont pe TPU, până acum ai fi primit sfaturile prețioase și problema era demult rezolvată. De ce ai tărăgănat atâta?
Poate ar trebui sa inveti sa nu te abtii, fara sa te mai certi cu frate-tu si sa-l ocolesti, ca esti pedepsita pentru ca esti mai mare si esti inca incapabila sa te abtii, fara sa provoci scandal si cearta cu un copil mic.
Simplu: eviți să te cerți cu fratele tău.
Rezolvați-vă problemele fără neri și ceartă. E fratele tău și trebuie să vă ajutați și sprijiniți unul pe celălalt; doar pe el o să-l ai până o să trăiți.
Face lucrul asta ca să nu facă diferențe între voi, și pentru a va invata minte ca dacă unul are o problema în ziua aceia, celalalt trebuie sa fie mai cu capul pe umeri și sa nu de-a curs prostiilor.
Asa ca, dacă vrei sa scapi din situația asta încearcă sa eviți conflictul.
Îl iei deoparte și îi spui:
"Băi puțică, hai dreacu’ să nu ne mai păruim, nu vezi că amândoi dăm de belea?"
Sunteți frați ar trebui da va înțelegi unul pe celălalt nu sa va certați si apoi sa ajunga tatal vostru sa va scăpată si sa facă asa cine stie prin ce mai trece acel om si va mai certați si voi -_- crezi ca lui ii convine sa va separă de fiecare data cand va certați?-_- sau crezi ca lui îi convine sa va pedepsească-_-? Nu nu cred nu cred ca mai vrea si una ca asta peste înțelegeți puțin si pe el nu va mai certați si voi -_- fiți frați nu dușmanii ceartă si probleme nu duc nica ieri astea vor face numai rau -_-
Pai fratele tau nu se cearta singur. Se cearta cu tine. Amandoi sunteti vinovati.
Îți eviți fratele.Ar trebui să fi mult mai matură pentru vârstă ta.Îl eviți și îl ignori, așa vei evita și certurile, și pedepsele.
E cam greu rebeca, el nu ma lasa in pace.
Suna la 119, Protectia copilului victima, abuzat, neglijat.Acolo primesti consiliere si la nevoie de deplaseaza echipa la domiciliu.
Si o sa ii zica ca nu are voie sa pedepseasca deloc?
In principiu, sa nu fie pedepse corporale.
Sper...dar nu stiu ce o sa fie, ce poate sa imi faca? de la 8 ani nu mi-a mai dat cu cureaua, crezi ca poate sa ii vine prin cap acum?