Cand esti la munca te prefaci ca mergi la wc si te duci sa o cauti, un schimb de fb si telefon apoi ai rezolvat si te place din ce ai zis
) ii chiar bun raspunsul sa stii
Salut,
Sfatul meu ar fi ca doar sa te duci si sa vorbesti un pic cu ea, sa ii spui ca ai observat-o des, dar nu apuci sa vorbesti mai mult cu ea datorita programului.
Cere-i daca este de acord sa iti dea numarul de telefon si seara cand ajungi acasa o suni si eventual o inviti pe undeva.
In general lucrurile simple merg cel mai bine. Nu trebuie sa o impresionezi puternic, nici sa cada in fund cand te vede.
O relatie nu este o cucerire. O relatie este o comunicare. Asa ca las-o frumos si pe ea sa sara la interval. Daca nu vrea, nu prea ai cum sa o cuceresti.
Oricum, in mintea ei, deja s-a format o idee despre tine. Doar tu nu vrei sa o auzi.
Du-te, ascult-o. Asa cum tu te uiti dupa ea, poate sunt si altii care fac acelasi lucru.
Vrei sa o pierzi doar ca ti-a fost rusine sa vorbesti cu ea invocand niste intamplari demult apuse?
Sunt foarte putine detalii pe care le dai iar noi nu stim nimic despre fata respectiva. Poate pur si simplu incerca sa fie draguta. Poate se uita dupa tine pentru ca se astepta sa o saluti ori se astepta sa te uiti tu la ea ca sa iti faca un semn. Sunt multe motive pentru care se putea uita dupa tine.
Maine poti incerca sa ii faci din nou cu mana sau sa incerci sa intri in vorba cu ea. Este singura solutie, in opinia mea. Nu prea ai cu ce altceva sa o impresionezi fara sa risti sa arati ridicol.
Cu siguranta stiu copiii astia daca te place sau nu
Dar conteaza? Baga tupeu, ca nu pierzi nimic. Fii nesimtit si bagacios!
Mie mi se par in principiu gesturi prietenesti, d e curtoazie, pe care i le-ai face unui coleg si daca nu iti place de el. De ex sa raspunzi la salut. Nu ai cum sa stii sigur decat daca intri in vorba cu ea. Eu zic ca iti faci vise mult prea mari pentru o fata pe care o cunosti doar de la distanta. Curaj, abordeaz-o si vezi unde merge de acolo.