Ca sa nu fii timid trebuie sa faci tot posibilul sa comunici cat mai mult cu fetele (colege,vecine, etc) asta o sa te ajute f mult! am avut aceiasi problema ca si tine... eu unul nu am teama de refuz, incearca sa fii mai stapan, mai sigur pe tine si daca te refuza asta e, nu e sfarsitu lumii, in schimb cu mandria stau la fel ca si tine si din cauza asta am pierdut f mult!
iti recomand artaseductiei.ro vei gasi acolo foarte multe articole interesante care te vor ajuta... pe mine unul ma educat f mult!
Sunt la fel dar incearca sa vorbesti cu ele pe net (adica sa faci cunostinta pe net si dupa sa va intalniti) Nici eu nu agat pe strada, mi se pare prost gust si replicile alea folosite de cocalari...
Si eu sunt la fel: timid si tacut. Dar trebuie sa invingi timiditate ca astfel pierzi in viata. Unele fete le plac baieti curajosi si altele fete le plac baieti mai timizi. Trebuie sa iei inima in dinti ca nu te mananca fata. Trebuie sa fii mai curajos, dar atentie mare nu trebuie sa fii tupeist. Daca iti place o fata, mergi la ea, discuta cu ea si invit-o in oras.
Atentie mare:
- Daca o inviti pe fata respectiva, trebuie sa faci cinste.
- Daca te invite fata, trebuie sa faca cinste ea, nu tu.
- Baiatul nu trebuie sa faca cinste de fiecare data. Daca baiatul sau fata are bani pentru amandoi si se simte, trebuie sa faca cinste. Dupa unele "fete" crede ca baiatul trebuie sa faca cinste de fiecare data. Nu s-au nascut de fiecare data numai baieti bogati si fete sarace, n-am dreptate? Intr-o relatie de cuplu, conduce amandoi si luati hotararile amandoi de comun acord. Intr-o relatie sunteti 2, nu 1. Vorbiti despre cultura, hobby-urile voastre, intamplarile voastre etc. Trebuie sa fii curajos, bun, de treaba, de gasca, sincer, fidel, corect, cinstit. Trebuie sa ai capul pe umeri si sa nu ai figuri si fite. Nu trebuie sa fii rau, minicinos, nesimtit, tupeist, materialist. Sa stii ca fetele fac si ele primul pas. Fosta mea prietena a facut ea primul pas, nu eu. Nu-i nicio rusine sa faca fata primul pas si sa faca cinste fata. Baiatul este egal cu fata. Daca te refuza fata, nu-i nicio problema ca sunt multe fete pe lumea asta si asta inseamna ca nu te merita. Daca accepta fata, mai intai fii om si dupa aceea baiat. Baiatul este si el om, nu numai fetele sunt oameni, nu-i asa? Succes!
Sunt fata si noua ne plac baietii indrazneti si sa nu-ti fie frica de refuz trebuie sa te faci placut prin simpla prezenta.Fii calm stapan pe sine si glumet si optimist dar sa NU_TI plangi vreodata de mila.OK?
Buna next eu am avut aceeasi problema ca si tie pana acum 2 luni cand am aflat ca la fata de care imi place ii placea de un coleg si acel coleg cand a auzit nu stiu de la cine si-a facut o strategie sa il placa ff mult suii dupa sa o lase cu ochii in soare! dar eu cand am auzit ce rea sa faca cu ea cand am vazut ca o intrat pe mess i-am zis totul si atuncia mi-a zis ca imi ramane toata viata datoare si am mai vb si vb si dupa vreo 10 min am intrebat-o daca am sanse sa fiu cu ea si o zis sigur! si dupa am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine si o accceptat si acum suntem de nedespartit! eu asa am scapat de timiditate! funda?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: