SI daca se naște o frumoasa poveste de dragoste?
Mai sunt cazuri in care femeile au gasit un om de nadejde si cu patru copii.
Daca ea a muncit si a intretinut familia, inseamna ca nu este o femeie chiar asa naiva.
Pare un om responsabil, doar ca nu a avut sansa unui om sa o merite.
Femeia munceste, nu i da nimeni sa manance, are dreptul la viata ei si la alegerile ei.
Copiii, indiferent de situație, sunt ingerii ei pazitori.
Scuze, dar cred ca o judeci mai mult decat ii doresti tu binele.
Daca ti cere sfaturi i le dai, daca nu vezi ti de treaba ta, ca e om mare.
Tu ai o viata asa reusita si esti profesoară?
Sa dea Dumnezeu ca sora ta sa fie bine si fericita, sa gaseasca un om de treaba care sa o respecte si sa i aprecieze calitatile. Pare ca merita acest lucru.
Stiu cazul unei doamne cu patru copii care chiar. a gasit un om bun, excepțional as putea spune. Si s-a asezat armonia in viata ei si a copiilor.
Este o femeie puternica daca inca crede in sansa ei.
Mulțumesc, ești un om optimist.
Asi fi cea mai fericită dacă într-adevăr o atinge norocul și pe ea. Ea merită mult mai mult de cât și-a permis să aibă. Clar nu sunt in măsură să o judec, dar tu nu ai înțeles mesajul meu, nu cred că își va găsi fericirea lângă "șef" fiind verișorul fostului soț care la rândul lui are iubită si copil. Eu ascult astfel de cazuri și mă duc direct cu gândul la serialele turcești de dramă.
Scuze, nu cred in intențiile bune ale oamenilor fără să aștepte nimic in schimb.
Pai in primul rand ai dreptate cu suspiciunea ta fata de " sef". Sa dam cartile pe fata. Sora ta are 2 copii cu 2 barbati. Chiar si un barbat cu optiuni 0, nu cred ca ar fi dispus sa aiba o relatie serioasa cu sora ta. Seful ala al ei, vrea doar sa o reguleze de cateva ori pe sorta si dupa aia o sa-i dea cu sutul in fund, garantat! Nu spun asta ca sa iti jignesc sora, dar asta-i realitatea. Si din ce observ tu esti foarte matura si introspectiva, felicitari. Problema nu este la modul tau de abordare, ci la incapabilitatea lu' sorta de a vedea lucrurile intr-o maniera realista, nu ai ce sa-i faci. Si este vina ei, pentru ca ia si-a ales barbatii aia defectuosi. Hai sa zicem ca pe primul la ales ca era mica si naiva, ok. Dar si pe al doilea?! Si acum este chiar asa de oarba ca sa nu vada ce vrea seful ala de la ia?! Degeaba îi explici tu ce si cum, ia nu vrea sa vada realitatea dura si abraziva. Surioara ta inca traieste in disneyland si asteapta un nou print calare pe un cal alb care o sa aiba grija de ea. Inteleg ca o iubesti, este si normal, dar nu ai ce sa ii faci.
Mulțumesc pentru răspuns, mă doare e sora mea, nu știu cum să gestionez situația încât să o fac să înțeleagă că omul în general este imprevizibil și poate asta este intenția lui să creadă soramea că el este atent, drăguț are răbdare cu ea, până într-o zi când ea într-un moment de vulnerabilitate poate să cedeze în fața lui apoi dacă nu îl mai interesează o să își piardă și locul de muncă.
Eu te inteleg ca te doare, este si normal. Dar situatia in sine este ridicol de predictibila. Si tu si eu si oricine va citii postarea ta isi va da seama ce doreste seful de la sora ta. Nici un barbat nu este " dragut" cu o femeie cu 2 copii din 2 barbati. Ce poti sa faci pentru surioara ta, este sa ii spui sa se protejeze, pentru ca nu este exclus ca sa ramana gravida cu un al treilea barbat. Ca ala, in disperarea lui de sex, nu stiu daca o sa o scoata afara la timp. Si o va nenoroci pe sorta complet, ca iti garntez ca nu o va lua de nevasta. Imi pare rau pentru tine, este greu sa vezi persoane dragi cum se auto saboteaza.