Daca tata-l tau este asa cum zici tu si nici mama ta nu-l mai suporta, inseamna ca tata-l tau vitreg este un ordinar care profita de faptul ca mama ta nu va poate intretine. Sfatul meu ca barbat si parinte este ca mama ta sa isi gaseasca un loc de munca pentru a fi independenta din punct de vedere material si bineinteles ca si ajutorul pe care il poti da tu conteaza foarte mult.Imi pare rau pentru tine, si eu am fost intr-o situatie asemanatoare copil fiind. Uneori viata este atat de dificila.Capul sus si iti doresc numai bine!
Banuiesc ca te termina psihic.O varianta nu ai decat aceea de a va muta definitiv la bunica ta...Din pensia ei si alocatiile voastre ati putea trai pana mama ta si-ar gasi un loc de munca.
Lasa-l incet ca se intoarce roata. spune-i intr-o zi; nu te gandesti ca vei imbatrani te vei inbolnavi? ca vei ramane singur? vom sta noi de vorba atunci.o sa zaci pana-ti vei cere iertare pentru tate acestea.sa vezi, ca va face panarama, dar se va schimba chiar de a doua zi.
Incearca sa nu ii bagi in seama pe cei care te fac sa te superi si incearca sa fii mai calm si sa iti zici ca nu iti pasa pararea lor.
Incearca sa fi putin indiferenta fata de el si sa-i fi alaturi mamei tale.El nu poate fi un tata pentru tine mai ales ca devine violent si o face si pe mama ta sa sufere! Daca il urasti asa mult incearca sa alungi aceasta ura si sa o inlocuiesti cu neinteres!
Mersi pentru raspunsuri, incerc sa ma calmez si sa nu ma mai gandesc la el. Ma bucur macar ca am un tata care poate sa fie alaturi de mine si sa imi ofere un model despre ce inseamna un tata adevarat.