anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fara mistouri,glume, e serios, cer sfaturi, sper ca o sa aveti rabdare sa cititi e destul de multsad! Vreau sa va spun ce se mai intampla cu mine in ultimile zile..Deci am fost indragostita si sunt de un baiat el nu a stiut niciodata asta nici nu stie ca exist..sau stie dar prea putin si e de pe facebook sta in aceas oras cu mie si e cu u an mai mare ca mine eu am 14 el 15 si am ""incercat"" sa fac cunostinta cu el i-am dat like a aproape toate postarile si a.m.d. TODEAUNA ma indragostesc de cine nu trebuie ..parca inima nu face contact bun cu creierul.nici acum, ma smt asa de naspa il visez ca ma imbracisez cu el. acum vreo 3-4 luni cand am inceput sa-l plac crying nu are prietena dar are o latura asa mai interesanta si visatoare, ii place muica rock ca mie

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E prea devreme pentru suferinta si imbratisari, mai ai de invatat multe in viata.

| winter a răspuns:

Ce interesant.si eu m-am indragostit de o fata pe facebook si am facut exact ca tine, am dat like la toate pozele ei pana intr-o zi cand i-am trimis un mesaj si i-am zis ca este cea mai frumoasa fata.ei bine i-a placut si incetu cu incetu a inceput sa-mi trimita si ea mesaje iar acum suntem impreuna.nu o sa regret niciodata cand i-am trimis acel mesaj.incearca si tu sa faci acelasi lucru trimitandui un mesaj, poate o sa-ti raspunda.

| Stella17 a răspuns:

Buna de ce nu il bagi ca prieten ii spui ca esti din acelasi oras cu el din astea dupa mai vorbiti ce vreti voi poate te v-a scoate l-a o intalnire nu forta lucrurile poate ca si el te place uite daca vr mai multe detalii lasa-mi id tau de mess si te adaug ca prieten.
OK

BAFTA cu baiatul pe care il placi! love struck

| darkgod666 a răspuns:

Iti spun eu ce sa faci: Te duci si ii cumperi o chitara Jack & Danny GG1S BK Black.Bai sa nu fie alta chitara ca poate sa te injure sau sa nu mai vorbeasca cu tine.Asa dupa te duci, ii dai chitara si ii spui :Rock on! sau Heil (si cum il cheama pe el) Si dupa il pupi pe frunte, nu pe obraz si nici pe gura ca daca faci asta se poate sa nu te ma iubeasca.Bine,dupa te duci si prinzi o pisica,o bagi in casa, ii smulgi inima si dupa o pui intr'o cutie cu fundita si o dai baiatului acela, si daca nu iti multumeste il distrugi. Dupa il aduci la tine acasa, si daca nu iti trateaza casa cu respect, il distrugi. Sper ca te'am ajutat rolling on the floor.....Glumeam...Bai,vorbeste cu el frumos..Sa va imprietenit, sa deveniti apropiati intr'un fel iar dupa sa deveniti iubiti.Asta doar daca nu iti este rusine blushing