| PuFaRiNaIsThEoNe a întrebat:

Fara mistouri,glume,e serios, cer sfaturi, sper ca o sa aveti rabdare sa cititi e destulllllllllllllll de multsad!
Vreau sa va spun ce se mai intampla cu mie in ultimile zile..Deci am fost indragostita si sunt de un baiat el nu a stiut niciodata asta nici nu stie ca exist..sau stie dar prea putin si e de pe facebook sta in aceas oras cu mie si e cu u an mai mare ca mine eu am 14 el 15 si am ""incercat"" sa fac cunostinta cu el i-am dat like a aproape toate postarile si a.m.d. TODEAUNA ma indragostesc de cine nu trebuie ..parca inima nu face contact bun cu creierul.nici acum, ma smt asa de naspa il visez ca ma imbracisez cu el. acum vreo 3-4 luni cand am inceput sa-l plac crying nu are prietena dar are o latura asa mai interesanta si visatoare, ii place muica rock ca mie

6 răspunsuri:
| winter a răspuns:

Ce interesant.si eu m-am indragostit de o fata pe facebook si am facut exact ca tine, am dat like la toate pozele ei pana intr-o zi cand i-am trimis un mesaj si i-am zis ca este cea mai frumoasa fata.ei bine i-a placut si incetu cu incetu a inceput sa-mi trimita si ea mesaje iar acum suntem impreuna.nu o sa regret niciodata cand i-am trimis acel mesaj.incearca si tu sa faci acelasi lucru trimitandui un mesaj, poate o sa-ti raspunda.

| davidescu88 a răspuns:

Daca-ti palce mult nu renunta la el.

| CreepyCrow a răspuns:

Vorbeste cu el, spune`i sa va intalniti, fa asta inainte sa fie prea tarziu, crede-ma am simtit pe pielea mea chestia astasad
Daca chiar il iubesti, spune`i!
Fii femeie!

(scuze cu ultima partelaughing, dar trebuie sa ai incredere in tinehappy! )

| AnnaGabriela a răspuns:

Lasa-l in pace daca zici tu ca nu e bun, renunta sa mai dai atentie tuturor celor care nu merita.

| BiBiIntraInAjutorPtTPU a răspuns:

Pai ce sa iti spun..baga/te in seama pe fb cu el spune-i buna cf...nush ce si vezi ce iti spune daca te intreaba si el tu cf, ii spui ca am observat ca esti din acelasi oras cu mine, ce zici nu ai vrea sa ne cunoastem un pic mai bine?happy vz ce spune si ii propui sa iesiti la un suc sau ii propui sa iti dea nr lui te felefon sa mai vorbiti eu stiuthinking daca vrei sa iti mai dau sfaturi i-a id meu bibibibi661 Bye Funda/?

| cucc a răspuns:

I-ai spus ca iti place de el? Sau doar i-ai dat likeuri?
Daca ai curaj, invita-l in parc (dar mergi neaparat impreuna cu prietenele tale).
Daca iti spune nu, asta e.
Cu ocazia asta poti vedea si ce fel de persoana este, dupa felul in care iti raspunde la invitatie.
Oricum pe facebook poti vorbi mult mai usor cu el decat daca ai fi fata in fata. Deci, curaj!
Pune-te in locul lui, tu ce ai face? daca o fata ti-ar da like la toate postarile...Ai incerca tu sa faci primul pas sau ai crede ca e vreo obsedata ciudata? happy