Cam "alambicata" cam toata aceasta "scrisorica" a ta, cam cum cred eu ca sunt si dorintele care "salajuiesc in tine, dar haide sa-ncercam impreuna, cam asa:
1. Dusul ar cam vrea sa-nsemne dorul amandurora de-a face -macar uneori- inca sex impreuna.
2. La fel ca la raspunsul 1, la care-as mai adauga macar putina tandrete.
3. Incearca sa-ti spuna ca inca mai doreste femeia din tine, cum simt ca-l doresti si tu atunci cind aceeasi femeie din tine, se simte mult prea singura si totusi ea, in mod firesc si normal isi cere "drepturile" fiziologice.
4. Asta nu are atata elevanta pe cat ar trebui sa aiba o relatia pur fizica, indiferent de varsta, sex, experienta ori nivelul de intelegere al evenimentelor.
Cam atat deocamdata "unsincerteiubesc"
Alexsiatat(zambind)
Pai : 1. Ti.a zis treaba asta pentru ca a invatat sa te iubeasca, iar acum ii pare rau; 2. Te place. 3. Da! Normal ca vrea sa va imoacati si nu are curaj sa iti zica si o face prin alte intermedii 4.Te iubeste beib ..pe scurt : impacati.va frate
Salut. Nu ai vrut să specifici vârsta dar modul de gândire te-a dat de gol. Eşti destul de mică şi el te manipulează uşor(dacă el are vârsta mai mare, dar dacă aproape ca a ta, atunci şi el mai are de crescut), şi ce iubire poate fi după o lună şi jumate? Sunteţi mici sau încă trebuie să vă maturizaţi, apoi se ajunge la discuţii despre: "duş şi etc", în plus, nu doar el a căutat aceste discuţii dar şi tu. Aşa că, copii, mai bine apucaţivă de ceva înţelep, adică de carte, şi creşteţi.
Asa, la ce ai luat 10? La limba romana, cu siguranta nu. Dupa o relatie de 1 luna si 2 saptamani sunt surprins ca nu ati intemeiat o familie, poate si ceva nepotei...
Ideea e urmatoarea: du-te la scoala, ia cativa de 10 la limba romana si apoi intoarce-te si formuleaza intrebarea in asa fel incat sa aiba macar putin sens si sa nu para ca a fost scrisa de catre cineva sub influenta substantelor halucinogene.
big like, felicitari pentru raspuns! subscriu!
1.Invata sa te exprimi.
2.Intrebarea ta e prosteasca si n-o sa primesti raspunsurile pe care le vrei tu decat de la pustii de 12-13 ani.Si zic ca intrebarea ta e prosteasca pentru ca subiectul intrebarii este "relatia" ta de 1 luna si 2 saptamani.
Si mai sunt si fazele alea penibile in care povestesti cum va "intepati" voi.Penibil,serios.
Multumesc pentru aprecierea ta "unsincerteiubesc" si daca am reusit sa-ti fi fost cat de cat "de folos", ma bucur...Alexsiatat
Npc da si raspunsul tau a fost de folos
1.Faza cu dusul nu am inteles-o.
2.Te alinta pentru ca tine la tine si te vrea innapoi.
3.DA si inca foarte multe.
4.Pentru ca el considera ca viata lui fara tine nu are sens. (practic nu conteaza daca sunteti sau nu impreuna nu vede viata fara tine, si prefera sa te stie bine chiar daca asta inseamnaa sa sufere el)
Eu zic ca tu ai in jur de vre15-16 ani iar el 17-18 asa am dreptate?
Am experienta in spate cu varsta asta!
Iar felul in care descrii iubirea si lucrurile legate de ea te-au dat de gol, daca pot sa spun asa.
Sfaturile au fost inventate sa se spuna dar nu sa se si urmeze.
Eu am sa iti dau un sfat daca il vei urma este alegerea ta.
Nu renunta la scoala pentru nimic in lume Scoala este viitorul tau, acum ca am descoperit varsta ta as vrea sa iti spun ca:Tu esti la acel stadiu cand numai suporti pe nimeni si nimic si tioata lumea ti-se pare inpotriva ta(si a relatiei tale ). Revin-o cu picioarele pe pamant si nu te impaca cu el imediat stai si analizeaza tot ce face si ce spune, faza cu dusul a spus-o pentru a te determina pe tine sa ii spui : ``fac orice sa ne impacam`` sau ``spune-mi ce fac sa ne impacam`` si el o sa inceapa cu faze de genul : ``sunt baiat am 18 ani, am nevoi, esti de acord sa merg la ghergalau (la bordel, prostituate)? el in mintea lui asteapta sa zici nu, ca sa iti poata aduce in minte `` daca tot suntem iubiti am putea intretine noi un act sexual. Atunci tu trebuie sa fii ferma si sa zici NU chair daca tentatia este mare!
Sa nu crezi ca nu tine la tine, TINE, dar interesul si nevoia lui este mai mare, sa nu te gandesti ca ar vrea acum sa aiba si copii cu tine, familie etc.
Ai grija daca mai ai nevoie de vreun sfat de la mine contacteaza-ma!
Deci : 1. Iti spunea mai subtil ca vrea sa faceti sex; 2. Inca te mai alinta ca sa se joace cu tine, probabil ii place sentimentul ca cineva tine la el; 3. Nu cred ca te merita, daca te iubea nu te tinea in sah si daca vroia sa va impacati iti spunea; 4. Sa te faca sa te simti tu bine si nimic mai mult.
Bafta!
1. Probabil s-a despartit de tine pentru ca ar fi vrut sa fiti impreuna si fizic, iar " faza cu dusul " a spus-o probabil pentru a-ti da un indiciu pentru motivul despartirii.
2. Ori tine la tine si nu vrea sa te piarda cel putin ca prietena, ori doar "se joaca" [flirteaza] cu tine.
3. La fel ca in raspunsul de mai sus, ori vrea sa va impacati, ori vrea sa ramaneti prieteni, ori doar flirteaza cu tine.
4. E clar ca nu a fost adevar 100% in ceea ce a spus. Mai bine l-ai intreba daca doar flirteaza sau vrea ceva de la tine. Fii stapana pe tine si nu lasa unbaiat sa se joace cu mintea ta.
Bafta !