1. Cred ca te baga in seama pentru ca si'a dat seama ca nu poate fara tine si ca te place/iubeste.
2. Poate te alinta pentru ca ii esti draga.
3. Posibil sa bata apropouri pentru impacare.
4. Vrajeli multi zic asta si daca ar fi sa aleaga intre viata lui si a ta, si'ar alege'o pe a lui. fara suparare...
5. Poate ca motivul despartzirii era altul. Poate ca el credea ca et va pierde din cauza distantzei sau etc.
Ce distanta e intre voi? Va vedeti?
Pai daca il iubesti ce mai astepti un raspuns de la noi?
Daca a zis ca ii e dor de tine si a zis "si eu" (ca te iubeste), probabil chiar te iubeste.
Sper ca o sa fiti fericiti.
In afara de faptul ca am murit de ras cand am citit ce-ai scris aici, o sa incerc totusi sa-ti raspund la intrebari. Dar data viitoare promite-mi ca nu te mai grabesti
Deci: Cica zici tu ca s-a despartit de tine ca meriti ceva mai bun. Sa nu crezi 100% pentru ca e posibil sa nu fie adevaratul motiv.
Apoi, te-a bagat in seama desi inainte nu o facea, pentru ca i-ai reprosat intr-un fel iar el s-a simtit.
Faza cu dusul e ca o replica ca sa te provoace sau sa vada ce gandesti. Sau poate ar fi placut sa faceti dus amandoi. Era doar o idee oricum daca sunteti la distanta n-aveti cum sa faceti dus impreuna.
Inca te alinta pentru ca nu poate sa nu mai simta nimic pentru tine asa dintr-o data. Nu e masinarie. E si el om. Dragostea, daca te-a iubit, nu trece de pe o zi pe alta.
Nu pot sa-ti spun exact daca bate apropouri spre impacare. Numai el stie asta sigur. Iar faza cu "mai bine moare el decat tu" e tot asa o expresie; foarte rar baietii cred cu adevarat in asta. De cele mai multe ori e spusa ca sa dea fetele pe spate.
Fazele de le zici cu "barbate, iubi, iubita" si asa mai departe, am impresia ca va tachinati. Daca tu ai inceput cu asta el normal ca-ti canta in struna. Daca nu-l mai provoci poate n-o sa-ti mai zica. Pana la urma ori sunteti impreuna ori nu sunteti. Voi va comportati ca si cum ati fi impreuna dar de fapt nu sunteti. E aiurea.
Dragilor, nu va mai jucati cu iubirea, cu asa cuvinte, ca sunt prea mari. Nu cred ca la voi e iubire, imi pare rau. Nu ai de ce sa te superi, e o simpla parere.