Mie una nu mi-ar placea sa ma faca un baiat sa sufar, pe urma sa plece creanga din foare in floare si cand se plictiseste de toate femeiustile sa ma caute ca si cum as fi a 5-a roata la caruta.Te mai si incearca sa vada, vezi doamne, daca mai ti la el. Ai si tu demnitatea ta de femeie!
O data ce e bun plecat, bun plecat ramane.Totusi a trecut jumatate de an.
Stim foarte bine ca dragostea orbeste insa nu fi naiva si nu te lasa folosita.
Pentru ca inca tin la el enorm de mult!
Daca e fost inseamna ca apartine de trecut si lasa-l acolo. Daca relatia voastra n-a mers atunci, acum nici atat.
Bună!
Acordă-i inca o şansă, dar ai grijă să nu te rănească din nou.
O zi frumoasă!
Dupa mine, eu nu i-as mai acorda nici o sansa deoarece o sa te ia de proasta ca l-ai iertat, ai gresit plateste. Nu merita a doua sansa pentru ca o sa se comporte frumos la inceput si apoi o sa iti faca iar rau.
Nu merita nimic. nu mai fii asa naiva, dupa juma de an? daca ii pasa asa mult nu astepta juma de an, sa fim seriosi. trecutul uneori trebuie sa ramana asa.
Daca te impaci cu el, posibil sa te faca sa suferi si te va durea si mai rau decat te doare acum, pentru ca ranile se vor deschide si nu numai. cel mai bine ar fi sa il ignori si sa iti vezi de viata ta. cine te iubeste nu te face sa suferi, cel putin nu intentionat, niciodata! si daca o va face isi va cere imediat iertare. lucru pe care pr tau nu l-a facut. probabil s-a plictisit de altele si vrea sa mai incerce cu tine. nu fi bleaga sa cazi in plasa.
Buna. Pai cum sa te comporti? Normal. Vorbesti cu el ca si doi amici pentru ca asta sunteti acuma. Daca te incearca daca mai ti la el sau nu, parerea mea ar fi sa nu-i areti ca inca mai ti ca sa nu ajunga sa iti faca iar rau si sa suferi tot tu! Fapul ca dupa atata timp ti-a dat un semn. inseamna ca i s-a cam facut dor de tine si s-a gandit in ultimul timp la tine si la amintirile voastre. Eu zic sa nu cedezi repede, daca mai vrea o sansa o sa iti demonstreze asta, desi dupa parerea mea dupa 6 luni... daca te iubea cu adevarat te cauta in prima luna sau maxim a doua, dar nu dupa atata timp.
Bafta, eu zic ca te-ai obisnuit deja fara el asa ca si daca nu-i dai o sansa vei trai bine mersi :* Deci aici nu iti putem spune noi ce sa faci, e alegerea ta. Doar ai grija, si ia totul pas cu pas
Toata lumea merita o a doua sansa.Impaca-te cu el dar aminteste-i de faptul ca ti-a facut mult rau.Atunci isi va cere scuze.Cred ca trebuie doar sa isi ceara scuze.
Da,toti meritam! Si incetu cu incetu imi demonstreaza ca s-a comportat urat cu mine si ca ar trebui sa uitam trecutul, si sa-mi demonstreze ca se pot repara lucrurile....insa i-am spus ca amintirile au ramas acolo undeva, iar el a spus ca trecutul ar trebui sa-l lasam de-o parte. !
Da merita incoosansa poate ca isi da seama ca a gresit si el chiar te iubeste
pwplacinemerita întreabă:
anonim_4396 întreabă: