| Thu5ww a întrebat:

Buna TPU, fostul meu s-a despartit cam de 4 ori, ultima data s-a despartit acum 2 luni.
Oricat mi-a promis ca nu se mai desparte tot a facut o...si iarasi s-a despartit la finalul lu iunie, dupa un timp a vrut sa ne impacam. L am refuzat, a venit la mine la inceputu lu august din nou sa ne impacam, l am refuzat. Pur si simplu n am mai putut sa il accept ca ma asteptam sa se desparta iarasi si nu mai voiam sa sufar. Si cand ma gandesc ca daca nu incepea el cu despartitu aveam o relatie destul de lunga si buna

Nu stiu daca am facut bine..., sincera sa fiu ma doare acum ca l am refuzat dar al naiba de rau ma durea cand el mi-a vorbit foarte urat si a renuntat la mine 2 saptamani
Chiar nu stiu daca am facut alegerea potrivita

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Un om nu se poate schimba niciodata, indiferent cat promite si se jura, este imposibil sa se schimbe, fiindca asta este natura lui.
Vezi-ti de drum si nu te mai imbata cu apa rece, ca nu pot sa-l schimbi si nici fericire sau viitor fericit nu puteti avea impreuna.

| 1onur a răspuns:

Rămâneți loiali sinceri cu Adevărat.

Atunci nimeni absolut nimeni nu va pleca de lângă voi și la absolut nimeni nu veți fi nevoiți să renunțați. Dacă aveți necazuri, ne înțelegerii stați discutați ca oamenii stați vorbiți ca oamenii asumațivă, fiți maturi, într-o relație într-o prietenie, nu trebuie să știe 100 de neamuri problemele voastre...