| mcroxx19 a întrebat:

Fratelui meu ii place de o fata cu care este intr-un fel de relatie. Mi-a zis sa nu ma bag dar dupa cum se vede se descurca cam naspa. Cum as putea sa il ajut. Menitonez ca a fost o vreme cu ea dar apoi s-ai indepartat unul de altul. Si nu vrea sa stie toata clasa de shestia asta. Fratele meu are 11ani. Ce ar putea face sa fie din nou impreuna?

5 răspunsuri:
| PeFuga a răspuns:

Mai bine sa nu te bagi... are 11 ani, fata aia nu o sa fie in "relatia" aia pana la adanci batraneti, asa ca o sa ii mai aiba ocazii sa fie cu ea. Si in general e mai bine sa nu te bagi in relatiile altora, nu e de bun augur. Oricum, apreciez grija ta pentru fratele tau, esti un bun exemplu... Succes!

| pufuletziii a răspuns:

Are doar 11 ani, eu nu copil, e descurca elhappy. Nu trebuie sa te amesteci, isi poate rezolva problemele, eventual poti sa-i dai sfaturi cum sa se comporte cu fata daca are emotii.big grin

| FineBroAndy a răspuns:

Nu îţi găseşti iubirea la 11 ani, fratele tău poate să găsească altă fată.Şi eu eram disperat după o fată printr-a 5-a şi credeam că nu voi putea trăi fără ea, dar acum, 6 ani mai târziu, totul merge perfect.

| mcroxx19 explică:

Puteti sa-mi spuneti va rog ce sfaturi sa-i dau?

| mcroxx19 explică:

Stiu si eu cum e... Am trecut prin asta si eu.