Pai nu i-asi lua nici un cadou, cel multi i-asi zice la multi ani.
De ce sa imi cheltui banii pe o persoana care ma streseaza.In nici un caz! Gadeste-te:ea ti-ar cumpara tie ceva de ziua ta? Nu prea cred.
Mai bine iti cumperi tu ceva dragut.
Sau daca, daca toootusi vrei sa-i ii cumperi ceva.cumparai o floare spune-i la multi ani si ai scapat.
Dar eu zic sa nu ii cumperi nimic.
Da-i un cadou - dar mai ieftin - sa nu-ti para rau dupa bani ha ha ha spune-i La Multi Ani - dupa care fugi repede dar nu mai te uiti inapoi - si ai scapat anul asta - pana la anul poate scapi de tot de ea
Spune-i La multi ani!, Imbratiseaz-o si daca vrei poti sa-i faci o cafea si stati si beti cate una impreuna. In rest nu stiu ce sa zic... Eu de vreo 8-9 ani nu mai primesc cadouri de ziua mea si chiar nu prefer. Imi place sa fac cadouri dar mai nou pun pretul pe ceva ce au nevoie.O carte, un semn de carte, o fotografie sau ceva ce sa fie mai mult decat un obiect.
Pai eu sincera sa fiu la cum face nu i-as lua nici-un cadou, i-as ura "la multi ani!" si atat...Nu ai de ce sa ii cumperi un cadou!
Daca tot stai cu tipa aia mai bine evita discutiile pe cat posibil, toate stim cum sunt nesimtitele astea. Sfatul meu: du-te la un magazin din ala unde totul e la 13 lei si i-ai ceva de acolo! trebuie sa gasesti ceva, macar o esarfa.