| LifeIsHard a întrebat:

ideea e ca m-an certat rau cu mama si mi-am cerut scuze siiam spus ca o iubesc si am imbratisato si nimic, ce sa fac, chiar imi pare rau!? Fundita!

Răspuns Câştigător
| DariaSofia95 a răspuns:

E mama ta, o sa isi revina, doar ca vrea sa iti arate ca ai suparat-o foarte tare, si de aceea continua sa se poarte asa. Continua si tu sa te porti frumos, sa-i mai spui din cand in cand ca nu ai vrut sa se ajunga aici si o sa fie bine, crede-ma, am mai trecut si eu prin astfel de situatii! :*

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate mama ta nu se simte apreciata de catre tine, poate nu ai ascultat-o ce ti-a zis etc.
Tu poti sa ii spui mamei tale ca o iubesti, sa o iei in brate, sa spui ca iti pare rau, dar asta nu e nimic daca tu nu asculti vorbele mamei tale, sau cand iti spune sa faci ceva atunci pe moment sa faci ce ti-a cerut.
Ai pute sa discuti cu mama ta.
Dar eu nu cred ca v-ati certat atat de rau incat sa nu iti mai vorbeasca. O sa ii treaca las-o putin, dar si tu trebuie sa fi mai atenta la ce spui sau ce faci.Acum nah eu nu stiu din ce motiv te-ai certat cu mama ta. Dar iti zic eu ca o sa ii treaca supararea la umra urmei e mama ta nu poate sta suparata pe tine, dar trebuie sa o ajuti si tu.
Iti urez multa bafta.kiss

| Against a răspuns:

Vrea sa iti arate ca o doare greseala ta, dar ea de fapt te-a iertat. Incearca sa ii faci un cadou sau sa o ajuti ca ii arati cat de rau iti pare pentru asta.

| bogdan1004 a răspuns:

Scuze te-as ajuta dar nu am inteles prea bine intrebarea?

| DangerLove a răspuns (pentru bogdan1004):

S-a certat cu mama ei rau de tot si a incercat sa isi ceara scuze, a luat-o in brate dar aceasta nu a avut nici o reactie.Ne intreaba ce sa faca in aceasta situatie.

| anonim333 a răspuns (pentru bogdan1004):

Ce a zis DangerLove, asta a incercat sa zica ioana_4225.

| bogdan1004 a răspuns:

Spune-i inca o data ca o iubesti, ca nu se va mai repeta, spune-i ca ai avut un moment prost si ai reactionat greist, ajut-o cu, curatenia prin casa caci se apropie PASTELE... fa-i un cadou (cat iti permite buzunarul de ex. o ciocolata, un buchet de flori)

| Dan1989P a răspuns:

Buna! Poate mama ta nu crede ca intr-adevar iti pare rau. Poate nu se simte apreciata indeajuns. Fa ce zice ea si fa ceva care sa-i aminteasca ca o iubesti!

| xSequel a răspuns:

Si eu ma cert cu mama si face la fel ca a ta cand o pup si o imbratisez dar dupa 1 zi sau dupa cateva ore i trece.

| mikilaina a răspuns:

Cred ca este suficient ca ti-ai cerut scuze. Adevarata multumire a mamei este ca data viitoare sa nu gresesti in acelasi punct, sa vada imbunatatirile. Nu iti face atatea griji, mamele stiu sa ierte

| CyberCode a răspuns:

Te lasa afara?, te lasa la pc? Daca te lasa in ambele cazuri inseamna ca este suparata pe tine si vrea sa te faca sa te simti prost.
Incearca sa o ajuti in bucatarie, sa gaseasc totul curat cand vine.

Ii va trece

| Stoichy a răspuns:

Incearca sa faci ceva ce te-a rugat cu ceva timp in urma. si cand va spune ca acel ceva nu va acoperi supararea incearca s avorbesti cu ea explicandu-i situatia asa cu mtrebuie. inbratiseaz-o si spune-i ca acum in pragul sarbatorilor trebuie sa va iubiti din ce in ce mai multhee hee. ii poti duce si o floare!

| primadonna a răspuns:

Ai rabdare, in cateva ore isi va reveni. Asa sunt mamicile!happy