E mama ta, o sa isi revina, doar ca vrea sa iti arate ca ai suparat-o foarte tare, si de aceea continua sa se poarte asa. Continua si tu sa te porti frumos, sa-i mai spui din cand in cand ca nu ai vrut sa se ajunga aici si o sa fie bine, crede-ma, am mai trecut si eu prin astfel de situatii! :*
Poate mama ta nu se simte apreciata de catre tine, poate nu ai ascultat-o ce ti-a zis etc.
Tu poti sa ii spui mamei tale ca o iubesti, sa o iei in brate, sa spui ca iti pare rau, dar asta nu e nimic daca tu nu asculti vorbele mamei tale, sau cand iti spune sa faci ceva atunci pe moment sa faci ce ti-a cerut.
Ai pute sa discuti cu mama ta.
Dar eu nu cred ca v-ati certat atat de rau incat sa nu iti mai vorbeasca. O sa ii treaca las-o putin, dar si tu trebuie sa fi mai atenta la ce spui sau ce faci.Acum nah eu nu stiu din ce motiv te-ai certat cu mama ta. Dar iti zic eu ca o sa ii treaca supararea la umra urmei e mama ta nu poate sta suparata pe tine, dar trebuie sa o ajuti si tu.
Iti urez multa bafta.
Vrea sa iti arate ca o doare greseala ta, dar ea de fapt te-a iertat. Incearca sa ii faci un cadou sau sa o ajuti ca ii arati cat de rau iti pare pentru asta.
S-a certat cu mama ei rau de tot si a incercat sa isi ceara scuze, a luat-o in brate dar aceasta nu a avut nici o reactie.Ne intreaba ce sa faca in aceasta situatie.
Ce a zis DangerLove, asta a incercat sa zica ioana_4225.
Spune-i inca o data ca o iubesti, ca nu se va mai repeta, spune-i ca ai avut un moment prost si ai reactionat greist, ajut-o cu, curatenia prin casa caci se apropie PASTELE... fa-i un cadou (cat iti permite buzunarul de ex. o ciocolata, un buchet de flori)
Buna! Poate mama ta nu crede ca intr-adevar iti pare rau. Poate nu se simte apreciata indeajuns. Fa ce zice ea si fa ceva care sa-i aminteasca ca o iubesti!
Si eu ma cert cu mama si face la fel ca a ta cand o pup si o imbratisez dar dupa 1 zi sau dupa cateva ore i trece.
Cred ca este suficient ca ti-ai cerut scuze. Adevarata multumire a mamei este ca data viitoare sa nu gresesti in acelasi punct, sa vada imbunatatirile. Nu iti face atatea griji, mamele stiu sa ierte
Te lasa afara?, te lasa la pc? Daca te lasa in ambele cazuri inseamna ca este suparata pe tine si vrea sa te faca sa te simti prost.
Incearca sa o ajuti in bucatarie, sa gaseasc totul curat cand vine.
Ii va trece
Incearca sa faci ceva ce te-a rugat cu ceva timp in urma. si cand va spune ca acel ceva nu va acoperi supararea incearca s avorbesti cu ea explicandu-i situatia asa cu mtrebuie. inbratiseaz-o si spune-i ca acum in pragul sarbatorilor trebuie sa va iubiti din ce in ce mai mult. ii poti duce si o floare!