"relatie la distanta" = nu este nimic care sa te opreasca sa nu te dai la el, deci poti sa-l scoti in oras de cate ori vrei tu.
Posibile probleme:
- El sa profite de tine, vazand cat il placi.
- Mustrari de constiinta, nascute din ideea ca i l`ai furat. (glumesc, femeile adora sa faca asta)
- O relatie scurta, pentru ca daca o inseala cu tine, te va insela cu alta.
- Copii cu diverse dizabilitati psihice.Nu vreau sa ma arunc aici, probabil unul dintre voi chiar gandeste.
- Prea multi bani dati pe sucuri si etc. de la atatea iesiri.
Sunteti copii traitiva viata, deci e ok sa il mai inviti in oras, baiatul va vrea sex cu tine e ceva normal, bucurate de sex
Nu avem voie sa stricam relațiile. Daca este într-o relație, atunci i-ați gândul de la el.
Tu poti să-l desparti si sa fie al tău; dar sa nu crezi ca relatia voastră va fi binecuvântată.
Iar daca el se lasa sedus de altcineva cât timp este într-o relatie, atunci cu siguranță o va face si cu tine mai devreme sau mai târziu -trebuie doar sa se iveasca ocazia.
Stiu ca este greu, dar ca sa fim fericiti trebuie sa cautam fericirea celorlalți.
Relatiile la distanta functioneaza, daca amandoi au sentimente puternice. Poate ca avea nevoie de o imbratisare. Recomand sa nu te bagi peste alta, profitand ca ea nu este de fata. Nu stiu cum sa zic, dar daca tie ti-ar face o tipa faza asta cu iubitul tau, nu cred ca te.ai bucura prea tare...
Buna, nu prea o iubeste, se vede.
Nu e bine ce faci. Oricat de bine v-ati ascunde de prietena lui, aceasta tot o sa afle mai devreme sau mai tarziu despre faptul ca baiatul se intalneste cu altcineva. Nu e bine ce faceti. El face asa cu fata aia...deci gandeste-te ca asa ar proceda si cu tine daca ai fi intr-o relatie cu el. Si presupun ca nu ti-ar conveni sa faca asta. Asa ca mai bine l-ai lasa inainte sa iasa urât rau.
Effy35 întreabă: