| IoanaPuppy31 a întrebat:

Ieri am ieșit cu un baiat pe care il știam din vedere care acum are o relație la distanță. Când ne-am terminat "plimbarea" m-a îmbrățișat. Ce părere aveți despre asta? Dar despre faptul că aș vrea sa il invit și azi in oraș?

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

"relatie la distanta" = nu este nimic care sa te opreasca sa nu te dai la el, deci poti sa-l scoti in oras de cate ori vrei tu.

Posibile probleme:
- El sa profite de tine, vazand cat il placi.
- Mustrari de constiinta, nascute din ideea ca i l`ai furat. (glumesc, femeile adora sa faca asta)
- O relatie scurta, pentru ca daca o inseala cu tine, te va insela cu alta.
- Copii cu diverse dizabilitati psihice.Nu vreau sa ma arunc aici, probabil unul dintre voi chiar gandeste.
- Prea multi bani dati pe sucuri si etc. de la atatea iesiri.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sunteti copii traitiva viata, deci e ok sa il mai inviti in oras, baiatul va vrea sex cu tine e ceva normal, bucurate de sex

| anonimg a răspuns:

Nu avem voie sa stricam relațiile. Daca este într-o relație, atunci i-ați gândul de la el.
Tu poti să-l desparti si sa fie al tău; dar sa nu crezi ca relatia voastră va fi binecuvântată.
Iar daca el se lasa sedus de altcineva cât timp este într-o relatie, atunci cu siguranță o va face si cu tine mai devreme sau mai târziu -trebuie doar sa se iveasca ocazia.
Stiu ca este greu, dar ca sa fim fericiti trebuie sa cautam fericirea celorlalți.

| Mayar a răspuns:

Relatiile la distanta functioneaza, daca amandoi au sentimente puternice. Poate ca avea nevoie de o imbratisare. Recomand sa nu te bagi peste alta, profitand ca ea nu este de fata. Nu stiu cum sa zic, dar daca tie ti-ar face o tipa faza asta cu iubitul tau, nu cred ca te.ai bucura prea tare...

| IoanaPuppy31 explică (pentru Mayar):

Buna, nu prea o iubeste, se vede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e bine ce faci. Oricat de bine v-ati ascunde de prietena lui, aceasta tot o sa afle mai devreme sau mai tarziu despre faptul ca baiatul se intalneste cu altcineva. Nu e bine ce faceti. El face asa cu fata aia...deci gandeste-te ca asa ar proceda si cu tine daca ai fi intr-o relatie cu el. Si presupun ca nu ti-ar conveni sa faca asta. Asa ca mai bine l-ai lasa inainte sa iasa urât rau.winking