Se pare că sunteti la fel de „culturali".
Ăla prin gestul făcut iar tu prin modul cum scrii.
Cât de apropiat poate fi de tine când il cunosti doar de o lună?
Nu e nici o diferenta culturala. Asa sunt majoritatea barbatilor. Mai ales cei needucati de acasa. Li se pare ca asta inseamna "barbatie".
Daca il ameminti, Iti poate face plangere la politie. Mai bine sa-l reclame sotia ta la politie pentru agresiune sexuala. Nu ii va fi "moale" deloc. Va invata sa nu se mai ia de femei, mai les de cele maritate.
Esti culmea cu raspunsurile tale! Toate. Si totusi, pe tine nu te avertizeaza si nu te suspenda nimeni. Esti mai protejat decat Violeta, cea de cre se plang toti. Daca omul poate manca un pranz sanatos, de ce sa ia numai un sandwich?
Lipsă de respect pe care mulți nu îl au, după se miră că de ce nu îi bagă nici o femeie în seamă, uite această întrebare este răspunsul. Grav este că și cu o femeie măritată, nici nu vreau să mă gândesc la ce s-ar fi ajuns, dacă ea nu ar fi fost cu tine.
Tipul ala e dubios rau, intreaba femeile niste chestii de te miri cum se înmulțesc specimenele astea
Eu nu a-și reacționat deloc bine! Mai bine recunosc decât să mă dau un prefăcut!
Nu a-și primite nimănuia să-mi atingă iubita soția pe care nu o am ăsta este Adevărul și realitatea dacă a-și fi văzut așa ceva mași enerva rău de tot! eu sunt un om gelos frate la așa ceva cu Nu ași permite nimănuia în fața mea așa ceva! Maiiales un străin! să pună mâinile pe femeia ta soția ta eu nu, la mine nu frate nu merge cu de astea și mizerile gusturile de rahat!
Ascultă mă cu atenție frate! Dumnezeul și lisus Hristos îmi este martor! Îți doar Adevărul și realitatea frate! Femeia ta Soția ta n-are nicio vină ea! Sigur sa sperita și nu a vrut să iasă certă atunci și s-o fi gândit bine și foarte a făcut că sa gândit atunci așa să-ți spună acasă între voi doi ca soț și soție ce ia făcut infectul ăla de Hienă! Ăla nu-ți este nici "prieten" nici nimic decât un dușman îți poate fi care se ascunde în forma lui de Hienă! ca "Prietenul" și "tovarășul" tău ai înțeles? Nu ai de ce săte simți înșelat că nu ai fost înșelat de femei ta! soția ta îți este loialiă cu Adevărat și te iubește cu Adevărat toată nesimțirea măgăria este la acel " coleg de muncă" care își primite să pună mâinile pe soțile altor bărbați! cu ala trebuie să discuți doar tu și el! serios de tot! Nu ai de ce săte "simți dezgustat" și nu-ți mai da filme de nebun! Să-ți speri soția fără nicio vină reală și Adevărată să nu-ți judeci soția care te iubește cu Adevărat! Pentru? Faptele de măgari al altora "oamenii" ce și permite să pună mâinile lor pe soția altor bărbați! Scoateți din cap Prostile să-ți necăjești superi amăgești bați Doamne Dumnezeule ferește! Soția ce te iubește cu Adevărat din cauza unui nenoricit de "om"
Ăla nu-ți este nicio "persoană apropiată" asta să fi sigur 100000000%la100000000% sigur de el! Ăla îți este dușmanul tău sub o formă de "prietenii""tovarășie""frăție" dacă el îți face una ca asta el n-are niciun respect Adevărat pentru tine!
Ai o soție care te iubește cu Adevărat să nu faci prostia niciodată în viata ta! Să-ți judeci soția nevinovat pentru faptele altor dezumanizați! Ea de frică și să nu iasă certă și scandal pentru că erai la muncă nu ția zis Doamne Dumnezeule ferește! Nu-ți da filme dineala bolnave cu "înșelat" și alte rahaturi! Soția ta chiar nu are nicio vină cu Adevărat n-are nicio vină!
Toată vina Adevărată și reală o ate Hieana aia de "om" eu pe ăla Dumnezeule îmi este martor lași bate! Da frate recunosc lași bate! Sunt gelos la rahaturile gesturile de,... nu a-și suporta să văd cu o ia de șolduri pe soția mea și iubita pe care nu o am să se întâmple așa ceva! Mași enerva rău de tot pe el! doar pe el! Că el își primite să pună mâinile pe soțile altora! El nenorocit ce trebuie puțin tras de urechi!
P.S. Ii puteai atrage atentia despre gestul făcut. Dacă nu i-ai zis nimic, inseamnă că ai acceptat gestul făcut de el.
Nu știai pe moment și nu e nicio problemă. Acum că știi ce s-a întâmplat îl poți confrunta, și eventual să întrerupi legătura cu el.
Daca se mai intampla, atunci pune-l la punct imediat, verbal, in fata tuturor!
Daca si a treia oara se intampla, atunci mergi la conducere, sa se ia masuri!