Mai nu stiu ar putea fi si din dragoste,dar in cazul tau nu stiu e prea exagerat sa apelezi la jicniri asta nu mai e din dragoste,,,ai putea discuta cu el despre acest subiect,il intrebi daca simte ceva pentru tine, ce anume simte si daca relatia voastra mai poate functiona normal sau e doar asa sa treaca timpul,,,(nu ne-ai dat mai multe detalii:varsta lui, a ta sa stim si noi pe ce criterii sa ne axam)
Bună,
Eu nu tind să cred că o asemenea ceartă ar fi din dragoste. Toată relaţia voastră mi se pare disfuncţională, e ca şi cum aţi trage de voi să rămâneţi împreună. Părerea mea este că poate ar trebui să renunţaţi. Nu se merită, atâta timp cât vă enervaţi reciproc şi aruncaţi cu vorbe într-o parte şi-n alta.
Daca tea injurat sigur nu mai tine la tine
si va certati intruna ptca sigur u il iertai mereu
sunt multi baieti care vor tine la tine, te vor aprecia si te vor respecta
Hmm.ciudat depinde uneori baietii fac asa cand iubesc eu stiu pe cineva care e asa dar poate chiar numai vrea sa fie cu tine.Incearca sa vorbesti cu el si sa il intrebi de ce se comporta asa cu tine si daca nu merge lasa-l si gaseste-ti pe cineva care sa te merite si mai ales sa nu te injure cum face el.
Ai doua obtiuni crede ce vrei:
1. Va certati din cauza ca el te iubeste inca si nu vrea sa te piarda.
sau
2. Va certati din cauza ca e el tampit...lasal.sunt o gramada pe lumea asta. distreazate.