| DariaBoldor a întrebat:

Ieri-noapte tatăl meu a visat ca a făcut nunta cu mama mea din nou chiar dacă sunt deja căsătoriți, iar când tata i-a spus mamei ca a visat pe ei doi căsătorindu-se mama a început sa spună speriata:Nu e bine ce se întâmplă...
Tatăl meu fiind de acord cu mama.Am început sa întreb:Adică nu e bine...Imi puteți explica și mie...
S-au comportat ca și cum nu m-au auzit.
Știe cineva sa îmi explice de ce mama a spus ca nu e bine ca tata a visat aceste lucruri?

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Superstiții, visele nu inseamna nimic iar cei ce cred in vise cred in minciuni cum este si horoscopul minciuni superstitii si lume crede si le este frică aoleu.

| Mirel4412 a răspuns:

Asa sunt oamenii, unii cred in ceva atat de tare, incat poate sa le schimbe viata. Visele nu pot sa schimbe ceva, pur si simplu sunt(asa cred eu). Parintii mei daca ar face asa as rade de ei, si as vedea cat de departe ar merge prostia lor.

| Jus7t a răspuns:

Ai niste părinți spălați pe creier, au crescut cu superstiții și nu au avut capacitatea să realizeze că ei cred în niște tâmpenii nefondate.
De aia a spus mama ta că nu e bine ce a visat, că știe ea de la o babă de 80 de ani ce vindea și cânepă în paralel cu sfaturi băbești ca să facă și ea puțin profit că din descântece nu mai mergea treaba de când a ajuns la farmacia satului antinevralgic, că dacă visează aia cine știe ce se întâmplă.

Nu o să se întâmple nimic, iar dacă se întâmplă cel mai mic rău o să fie asociat cu visul și de aia o să pară real, în capul lor.