Pai,daca e sa o iei negativist, poate tipa respectiva nu te place si nu a vrut sa iesiti toate, dar e foarte posibil la cele 2 prietene ale tale, Alina si Diana sa fi considerat ca nu te vei distra alaturi de noua tipa.Aminteste-le cat de bune prietene sunt si atentioneaza-le ca a fost o simpla gluma,nimic mai mult, deci nu exista un motiv intemeiat sa stea suparate Si, da, ar trebui sa mai ai incredere in ele, totusi sunt prietenele tale.Eu zic sa le intrebi totusi de ce nu te-au chemat, sa fii deschisa cu ele.Succes
Daca ai 20 de ani asa cum lasa sa se inteleaga IDul tau, cred ca ai o problema si cu felul in care gandesti si cu alegerea prietenelor.
Indiferent de varsta pe care o ai, in locul tau le-as lasa sa isi rezolve problemele intre ele si nu m-ar afecta prea tare ca nu m-au invitat. Poate voi avea si eu momente in care sa nu am chef de ele si acum am si un motiv pe care sa li-l servesc la vremea respectiva. Nu prea imi plac astfel de prietene care incep sa isi arunce vorbe urate din nimic.