anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi doresc foarte mult un SE Xperia X8 sau X10. As vrea un Galaxy S1 sau S2, dar costa prea mult. Incerc sa imi conving parintii sa imi ia unul, dar nu vor, spun ca am primit deja un telefon in 2010 si e prea scump. Nu fac traznai prin casa sau la scoala, sau sa fac ceva ce sa ii supere, invat destul de bine la scoala, in general iau numai 10 si 9, acasa ajut cu tot ce pot. A mai trecut cineva prin asa ceva? In fiecare an incerc sa strang bani, strang pana la sfarsitul anului aprox. 200 lei si anul urmator ii cheltuiesc pe cine stie ce prostii sau mi-i iau parintii deoarece nu mai au bani pe moment, mi-i dau inapoi peste o saptamana, iar apoi, iarasi mi-i iau si tot asa pana nu imi mai da nimeni nici un ban, si asta se repeta in fiecare an. Anual, din bani, aprox. 25% din ei dau pe alte lucruri, iar aprox. 75% din ei sunt luati de parinti. Chiar vreau telefonul. Funda si multumesc f. mult celor care incearca sa ma ajute sau m-au ajutat. happy

Răspuns Câştigător
| NemNUZ a răspuns:

Pai in primul rand tot respectul pentru tine ca ai note foarte bune, in al doilea rand stiu ca iti doresti foarte mult un telefon s1 sau s2 dar in toata tara e criza (poate ti sa ma spus ) gandeste-te ca poate il scapi pe jos si ai aruncat la cos milioane intregi, dupa asta e partea materiala, poate parintii tai nu isi permit sa iti cumpere un asemena telefon pentru ca nu imi dau seama de ce nu ti l-ar cumpara, doar inveti foarte bine, daca chiar vrei poti sa il gasesti la Orange, Vodafone... cu vreo 160 de euro la abonament (s2) sau pe okazii sunt iarasi ieftine dar crede-ma ca anii trec si telefoanele o sa ramana demodate in timp ce tot apar altele mai noi, iti propun sa continui cu invatatul ajungi la ceva serviciu bun si o sa ai telefoane din luna in luna daca iti plac asa de mult, decizia e ata bafta

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat