anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de cel mai bun prieten, suntem colegi de clasa, in trecum m-a placut, dar eu nu-l placeam (acum 1 an cand mi-a spus ca-i place de mine), iar dupa felul in care se comporta cu mine cred ca inca ma place. Problema e ca se da si la alta colega, dar sta mai mult cu mine, facand parte din acelasi grup de prieteni.
Il ajut cu orice, si el pe mine, dar parca uneori profita. Nici un alt prieten de-al lui nu ii imprumuta chestii ca mine, etc.
Cum as putea sa-l fac sa spuna ce simte pentru mine? Eu de un an sa zicem astept sa-mi ceara prietenia, dar parca in zadar. Ar fi greu pentru mine sa-i spun ce simt pentru el, am incercat sa-i arat asta dar parca totul e in zadar cand vad ca se da la alta fata.
Multumesc.

3 răspunsuri:
| UNfriendLY a răspuns:

Pai fetito, el ti-a spus clar ca ii place de tine (dupa cum ai spus) ai dat cu piciorul ocaziei, + de asta el te-a asteptat (dupa comportamenul pe care ai spus ca il are fata de tine) si tu nu ai facut nimic, acum evident ca el saracu se da la alta, ca viata merge inainte, si e normal chestia cu imprumutatu, doar sunteti prieteni, daca ti-e greu sa-i spui ce sentimente ai fata de el, atunci ramai singurica, singura ta solutie e sa-i spui ce simti, daca nu faci tu primul pas, el nu-l va face, ca deja l-a facut si i-ai dat cu flit, hai pa.

| DianaMiruna a răspuns:

Cheama-l undeva singuri si spune-i ce ai pe gand poate el spune ca te place si iti va cere prietenia. Sper ca team ajutawinking! Succes!

| andrei00_8231 a răspuns:

Nu stiu daca o sa iti placa ideea mea, dar poate va functiona: incerarca sa il eviti putin timp ( deoarece polii opusi se atrag), iar in acelasi timp prefa-te ca te dai la altcineva( fa-ti un jurnal fals in care sa scrii ca iti place de alta persoana) si el poate va deveni putin gelos si va renunta la acea posibila prietena pentru a veni la tine. Sper sa functioneze. Un mic sfat, arata-i tu jurnalul cand iti dezvaluie el un secret important si iti spune sa nu zici nimanui zii arata-i jurnalul si spune-i si lui ce ti-a zis tie ( nu dezvalui asta nimanui). Cu placere!