Dupa parerea mea, ar fi mai bine sa te reorientezi catre un alt baiat
Este in clasa a 11-a, deci are cam 17 ani.La varsta asta baietii sunt obsedati de sex si sunt sigura ca nu vrei sa ai o relatie bazata pe sex, mai ales ca tu il placiDaca ar accepat sa fiti impreuna, mai mult ca sigur peste putin timp ti-ar puen intrebarea:"Vrei sa te culci cu mine?"Daca nu vrei sa-ti incepi viata sexuala din cls a 8-a, mai bine las-o balta...Gaseste-ti un baiat care sa te iubeasca, sa tina cu adevarat la tine, sa nu te vrea doar pentru sex...
Daca ti neaparat sa devii prietena lui, propune-i sa va inatlniti, vorbiti, spune-i in fata ca il placi(chiar daca e mai greu, e mult mai bine asa decat sa-i zici pe mess pentru ca astfel ii poti vedea reactia si vei fi capabila sa iei o decizie pe mai departe
Insa tot la prima varianta raman.Gandeste-te bine ce vrei:o relatie cu un tip care te vrea pentru sex sau o alta relatie cu un tip care sa te iubeasca cu adevarat?:*
Eu te sfatuiesc sa o lasi balta, sa-ti spun si de ce... pentru el conteaza varsta? inseamna ca nu ati avea o relatie asa perfecta si va insista pe subiectul relatiilor sexuale, ceea ce sper sa nu-ti doresti la varsta asta.
In fond toti ne dorim iubirea adevarata, iar el sigur nu ar fi daca a spus asta. si sa stii ca sunt si baieti, frumosi si maturi de varsta ta. deci succes!
Pai cel mai bine ar fi sa il intrebi daca te place. In functie de raspunsul lui iti vei da seama ce sa faci. Daca ezita, sau iar spune ca peste o luna, un an, si chestii din astea... deja are alte interese sau isi bate joc de tine. Spune-i ca iti doresti o prietenie sincera cu el, etc. Dar sincer, nu stiu, baietii astia sunt destul de smecherasi, isi cam doresc fete mai mari. vezi tu ce faci, dar ai grija sa nu te lasi orbita de vorbele lui dulci. Bafta >
Sa ai rabdare.eu cred ca e o diferenta destul de mare intre conceptiile si modurile voastre de a vedea aceasta relatie.depinde ce vrei tu. vrei o egalitate in relatie sau vrei ca el sa fie baiatul mai mare si tu pustoaica care se tine dupa el?
Alexa nu te supara, cel mai bine ar fi sa nu te mai gandesi la el, daca spune ca inca esti prea mica, eu am avut un caz la fel ca al tau, treaba e ca, in caz ca ar vrea sa zicem, ar sta cu tine in lipsa de okupatie,(scuze pentru ce sp dar asa e)
Se vede ca baiatul nu e atras de tine si o sa se plictiseasca de tine repede nu te supara, dar asa este, incearca baieti de a 9 a sau a 10 a e mai bine asa sigur esti o fata draguta si o sa gasesty un baiat care sa iti placa dar de varsta mai apropiata, eu iti urez bafta la gasit un baiat >
Pai in primul si primul rand vb deschis ca el si spune-i adevarul in fata, spune-i ca il placi foarte mult si ca ai vrea sa ai o rel ca el . La mine faza asta a functionat am 13 ani iar el avea 19. Oricum Bafta! si nu uita intotdeauna fi SIncera :* ast Funda