Păi el cred ca vrea ceva mai mult decat prietenie. Avand varsta asta, cred ca evita problemele care pot aparea.
Iar in privinta insistentei ai dreptate lasa-l pe el sa faca primul pas, sa poat fi responsabil de anumite atitudini sau fapte.Sa fii iubita!
"Lasa-l pe el sa faca primul". NU! Daca si el se gandeste la acelasi lucru: "sa nu creada ca sunt obsedata dupa ea"... Ce-o sa faci? Sincer cred ca ar trebui sa intri mai des in vorba cu el, sa fi tu insati, dar sa nu exagerezi cand vrei sa impresionezi. In primul rand, nu are ce sa ti se intample daca vorbesti cu un baiat. toata lumea din ziua de azi considera ca daca vorbesti cu un baiat. gata! esti iubita lui. Nu! La inceput poate fi o prietenie frumoasa (ca nu trebuie sa intri direct intr-o relatie cu el!), dupa care o frumoasa poveste de dragoste. S-apoi sa vezi ca toate o sa regrete ca nu au facut ele primul pas! SUCCES!
Lasa-l pe el sa faca primul pas. daca te place va face el primul pas. daca nu va face primul pas inseamna ca nu te place si vrea altceva de la tine vrea sa profite