| alexa_4370 a întrebat:

Imi place de un baiat, din fericire si lui de mine. mi-a spus asta pe mess dar se vede si dupa comportamentul lui. Fata-n fata este cam timid si nu prea sta la vorba iar pe mess de fiecare data intra pe mine etc. Eu chiar as vrea sa am o relatie cu el si cred ca si el ar vrea. Am mai batut eu niste apropuri sa iesim dupa antrenament dar nimic. Eu vroiam sa-i spun ca nu vreau sa-mi zica ca ma place ci sa-mi arate asta straight face daca nu vrea si nu face nici un efort ca sa ne vedem nu cred ca ar mai avea rost sa-mi bat capul cu el, chit ca ma place.
Vreau sa aud si sfatul voastru! Multumesc anticipat si dau funda! :*

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Din ce mi-ai spus tu e clar ca te place. Nu am niciun dubiu in acest sens. Din ce imi spui aici vad ca pe messenger este ceva mai indraznet. Ai putea sa te bazezi pe asta in scopul dezvoltarii relatiei. De obicei e bine sa vezi persoana fata in fata, de asta sunt si renegate relatiile la distanta. Dar in situatia de fata apropierea se face mai usor pe acest teren neutru numit messenger. Incearca sa il provoci si ii va fi mai usor sa iti rapunda. Puteti vorbi despre diverse lucruri. In mod normal o relatie presupune a demonstra prin fapte si nu prin vorbe. Dar la voi pot spune ca inca nu e timpul relatiei. Voi trebuie sa va cunoasteti un pic. Sa va obisnuiti unul cu altul si sa va simtiti in largul vostru. Ori pentru asta sunt necesare cateva discutii pe messenger despre subiecte banale. Nu vorbiti despre voi ci despre pasiunile voastre. Vedeti unde va potriviti. Eventual daca e sa vorbiti pentru voi, lasa pe altii sa faca asta in numele tau. Poti face asta dedicandu-i o melodie. Bazeaza-te pe faptul ca el e mai indraznet pe messenger si fa acolo miscarile decisive. In rest pastreaza relatia vie prin vorbe ceva mai banale atunci cand va vedeti. Poti intari spusele de pe mess prin priviri patimase si zambete cand va vedeti. Incearca sa il incurajezi. Sa ii spui sa iti arate asta nu il incurajeaza. Il indeparteaza. Si poti pierde ceva frumos. Nu te grabi. Stiu ca esti nerabdatoare sa gasesti partenerul ideal si sa traiesti ceva frumos. Cu totii suntem. Dar nu e cazul sa faci un salt peste anumite etape imporante pentru orice relatie. Incurajeaza-l si tu vei vedea ca va fi mai indraznet. Multi baieti cauta sa fie siguri inainte sa actioneze. Poate acum el nu e clar in ce te priveste si vrea sa te cunoasca mai bine pana sa faca un pas. Lasa-l sa te cunoasca. Daca vrei ca lucrurile sa mearga mai repede e de datoria ta sa il incurajezi. Ia-l de mana sau fa orice alt gest care sa ii arate ca tu vorbesti serios si chiar ti-ai dori o relatie cu el. Trebuie sa ai initiativa. Doar asa il faci sa fie mai indraznet. Altfel isi va spune ca ai fost doar alta fata superficiala care nu stie sa aprecieze un baiat sincer si sufletist.

11 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Invita-l direct, eu cred ca ti-am mai raspuns la intrebare, nu stiu, ai postat-o de mai multe ori?
Trebuie sa-l inviti si sa iesiti si voi la un suc sau la un film, incetisor va prinde si el curaj. Pe parcursul iesirii lasa lucrurile sa mearga de la sine, sau "ungele" un pic sa nu scartaie, spune-i ce gluma ti-o spus si ti-o placut s. a.
La sfarsit spune-i ca astepti sa faca el urmatoarea invitatie, sau scrie-i asta pe mess cand vorbiti dupa aceasta iesire.
Poate sa iasa ceva frumos din asta si nu merita sa ratezi asta doar din cauza ca el ii timid.
P. S. noi baietii "cuminti" suntem asa, si am face multe dar ne temem sa nu facem ceva rau si sa fim respinsi, de aceea trebuie sa-l indrumi de multe ori, insa cred ca rezultatul final iti va placea
Va urez multa fericire impreuna!

| PotHed a răspuns:

Poate ca nu te place la cum asa mult cum crezi tu si te vede doar ca pe o prietena... de ce nu faci tu primul pas daca e timid cu siguranta ca nu il va face el... deci preia iniatiativawinking

| marya a răspuns:

Sper ca ti-am fost de ajutorbig grin mult noroc

| vampiressa a răspuns:

Pi spune. i sa te lamureasca daca te place sau nu.adica dar te place de ce nu trece la fapte.cat de timid ar fi.totusi ar bate un apropo.eu zic sa il abordezi uh putin, vezi cum reactioneaza.si dupa iei o deciziewinking

| Danitzu a răspuns:

Doh.nu pot sa cred.este prima chestie pe care o aud de genul asta.hee heepai ar cam trebui sa-si faca el curaj sau daca nu ai putea sa-i spui chiar thu clar.adica pana la urma nu o sa patesti nimic.si daca e asa cum spui thu cel mai bine ar fi sa-i spui asta pe mess... cel mai probabil conversatia vostra de pe mess va avea unj final fericit.ai sa veziwinking

| Lili_9060 a răspuns:

Cati ani ai?

| Oti a răspuns:

Buna:*

Daca zici ca pe mess nu e timid si se baga in vorba cu tine de ce nu incerci pe mess sa clarificati lucrurile.
Spune`i ca tu vrei o relatie cu el, ci nu o relatie de amicitie. Spune`i ca il placi si ca ai vrea sa iesi cu el...si sa numai fie asa timid:p

fundista?hee hee

| ForteGames a răspuns:

Iti sugerez sa fi tu! Adica daca e sa fie va fi daca nu va fi asta e! Sunt si alti. Laasa-te in voia sortii!winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca sfaturile de pana acum au fost cam stupide(sorry-nuvreau sa jignesc pe nimeni sau ceva de genutongue). Dupa mine ai doar 2 variante:
1) Sa te duci direct si sa-l intrebi ce-i cu el, sau sa-l intrebi daca e ok si nu are vreo problema, sau sa-l intrebi de ce nu vrea sa mearge cu tine, la intalnire/intalniri.
2)Sa uiti de el si sa incerci sa-l eviti pentru a veni el la tine (daca te place cu adevarat) (folosestee psihologia inversa).
Sa stii ca nu vreau fundita pentru. ca nu sunt logata.

| jhgkjhkjhkjhkjhkjh a răspuns:

Buna, Alexa happy.
Pai thinking, probail e o fire mai timidahee hee, si nu are curajul sa faca primul pas in a te invita sa iesiti. happy
Sfatul meu : i`a initiativa, si propune`i sa iesiti undeva happy.
Daca totul v-a merge ok, si daca sustii ca totusi ai vrea sa fii cu el, asteapta reactiile lui, si poate`ti v-a cere prietenia. happy
- Iar daca la intalnire se comporta "ciudat" sau mai stiu eu cehee hee, adica sa nu`ti fi placut atitudinea lui, straight face ...nu renunta...lasa timpul sa le rezolvehee hee
- E

| BuBu_7744 a răspuns:

Daca este timid, inseamna ca, chiar tine la tine si ar vrea sa aiba o relatie! De obicei cei mai tupeisti se dovedesc a fi neseriosi.Eu zic sa faci tu primul pas si sa ii zici ce vrei de la el, nu cred ca o sa regreti