Sa astepti sa vezi daca iti spune el primul ca te place. Daca iti spune, e bine. Daca nu-ti spune, poti sa-l si uiti.
Pai fi draguta cu el, apoi ignora-l putin.Cand iti cere ceva da-i cu indiferenta si poartate de parca nu ti-ar pasa.Asta o sa il innebuneasca. Poate va trebui sa astepti putin dar va merita.Incearca uneori sa-l intrebi ce face, mai vb si u cu el pe mess si poate chiar va merge...incearca sa arati cat mai bine si daca prietenii lui te plac cu siguranta el te va venera.Succes! Pup
Demonstreaza-i asta invita-l la un suc in oras iesiti am2, va plimbati, va vorbiti va cititi din priviri, uita-te in ochii lui
Tragi aer in piept te duci la el ii spui: "poate o sa imi para rau mai tarziu dar acum chiar cred ca fac ceea ce trebuie. Nu stiu cum sa o iau pe ocolisuri deci o voi spune direct: imi place de tine" si astept rectia iar in cazul in care nu te place, nu te merita bafta
Cred ca cel mai bine e sa pui o prietena a ta sa il intrebe ce parere are despre tine. Nu cred ca ar fi bine sa afle direct ca iti place de el. Ce mai trebuie tu sa faci este sa vorbesti cu el mai mult.
Fii sincera cind te vezi cu el si sigura asta o sa-i placa chiar daca nu te stie
anonim_4396 întreabă: