Pai... eu in locul tau as risca pentru. ca daca nu risti u castigi nimic. spune`i ca esti atrasa de el. si intreaba`l daca simte la fel. dar asa in gluma. si daca zice ca da il intrebi direct. si daca te refuza poti astepta. poate se intoare tot la tine.
E zic ca daca a zis ca esti de treaba te place macar 40% daca nu mai mult.
Merita sa incerci.
succes; xx
Nu-i spune asa verde-n fata, s-ar putea sa-l sperii sau sa faca ceva extrem sau nepotrivit pentru acel moment! apropie-te incet de el, nu stiu, intra in cercul lui de prieteni, veti iesi impreuna, si cu timpul vei vedea daca te place iti va da el semne, stai linistita! bafta!
Mai bine te-ai mai apropia de el, ca prietena. pentru ca daca ii spui ca il placi si te respinge poate o sa se strice prieteniea... asa ca mergi,, la sigur,, te apropii de el, ii esti o prietena buna si apoi daca vezi ca si el simte cam acelasi lucru ii spui daca nu o face el inaintea ta
Nu ar trebui sa-i spui direct, demonstreaza-i asta prin gesturi, petrece mai mult timp in fata oglinzii (adica sper ca intelegi la ce ma refer
Sa iti dau un mic sfat. Incearca sa il inviti indirect in oras, ceva de genu "auzi, nu vrei tu sa iesim?" sau sa il iei pe ocolite numa sa fiti doar voi doi, iar cand va intalniti dupa ce mai vorbiti una alta il intrebi daca vrea sa aiba o relatie cu tine sau sa ii spui ca simti ceva pentru el. Succes!
Incearca sa te apropi de el, sa-i devi prietena. Lasa-l pe el sa faca primul pas caci altfel daca iese ceva gresit la revedere. Te pup. Bafta.
Eu zic sa cauti in continuare.Iar daca baiatul acela este foarte pretentios inseamna ca e si figurant, cunosc si eu cazuri de-astea, totusi, eu zic sa cauti in continuare poate iti gasesti dragosta adevarata;-)
minnie91 întreabă: