| madyhdmady a întrebat:

imi place de un baiat, il cunosc de mult timp dar nu l-am mai vazut de cativa ani, acum cateva zile mi-a dat un baiat id lui, si noh am vb si mi se pare super dragut si as vrea sa fiu cu el dar mi-e frica sa-i zic eu asta pentru ca presimt ca ma va respinge, ieri am intrebat-o pe o fata carel cunoashte mai bine ca mine daca as avea sanse si mi-a spus ca nu stie pentru ca el este cam pretentios, si o fata l-a intrebat ce parere are despre mine sh el i-a spus ca sunt de treaba, cand am auzit am avut ceva sperante dar ieri cand mi-a spus fata aia ca ii cam pretentios mi-am pierdut sperantele, acum nu stiu ce sa fac sa-i zic ca-mi place de el si daca vrea sa fie cu mine sau sa caut in continuare. dar mie teama ca n-o sa mai gasesc pe altul ca el. cum as putea sa-i spun cami place de el?, sh ca vrea sa fiu cu el? sau mai bine ar fi sa nu-i zic? ajutati-ma pls

Răspuns Câştigător
| Iσαηα a răspuns:

Pai... eu in locul tau as risca pentru. ca daca nu risti u castigi nimic. spune`i ca esti atrasa de el. si intreaba`l daca simte la fel. dar asa in gluma. si daca zice ca da thinking il intrebi direct. si daca te refuza poti astepta. poate se intoare tot la tinewinking.
E zic ca daca a zis ca esti de treaba te place macar 40% daca nu mai mult.
Merita sa incerci.
succes; xx

8 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

Nu-i spune asa verde-n fata, s-ar putea sa-l sperii sau sa faca ceva extrem sau nepotrivit pentru acel moment! apropie-te incet de el, nu stiu, intra in cercul lui de prieteni, veti iesi impreuna, si cu timpul vei vedea daca te place iti va da el semne, stai linistita! bafta!

| IWillNotBeFalseInWhoIAmAsLongAsBreathe a răspuns:

Mai bine te-ai mai apropia de el, ca prietena. pentru ca daca ii spui ca il placi si te respinge poate o sa se strice prieteniea... asa ca mergi,, la sigur,, laughing te apropii de el, ii esti o prietena buna si apoi daca vezi ca si el simte cam acelasi lucru ii spui happy daca nu o face el inaintea ta smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da'poate fata aia ti-a spus asa din invidie, ca poate si ea il place.Lumea din ziua d azi e ft pervesa si nu trebuie sa ai incredere in nimeni, si poate u ai o sansa cu el, vorbeste-i si vezi ce-ti spune.
succes!

| LicCuricCi a răspuns:

Nu ar trebui sa-i spui direct, demonstreaza-i asta prin gesturi, petrece mai mult timp in fata oglinzii (adica sper ca intelegi la ce ma refer

| Runner a răspuns:

Sa iti dau un mic sfat. Incearca sa il inviti indirect in oras, ceva de genu "auzi, nu vrei tu sa iesim?" sau sa il iei pe ocolite numa sa fiti doar voi doi, iar cand va intalniti dupa ce mai vorbiti una alta il intrebi daca vrea sa aiba o relatie cu tine sau sa ii spui ca simti ceva pentru el. Succes!

| alabala_3659 a răspuns:

Incearca sa te apropi de el, sa-i devi prietena. Lasa-l pe el sa faca primul pas caci altfel daca iese ceva gresit la revedere. Te pup. Bafta.

| Alecs_5268 a răspuns:

Myhalove are dreptate.

| MARyUSK a răspuns:

Eu zic sa cauti in continuare.Iar daca baiatul acela este foarte pretentios inseamna ca e si figurant, cunosc si eu cazuri de-astea, totusi, eu zic sa cauti in continuare poate iti gasesti dragosta adevarata;-)