Sincer nu e vina ta ca acel tip te place mai mult decat pe ea. in principiu a fost alegerea lui de a se desparti de ea. tu nu l'ai obligat sa faca asta. asa ca linisteste'te poate ca acel baiat ti'a zis asta pentru ca te place sau poate in gluma, nu cu rautate. Have fun :*
Frumoasa istorie, ca din telenovele insa cum se zice, nu e bine sa-ti construiesti fericirea pe tristestea altcuiva... asa ca, mai bine lasa'l. gaseste'ti altul mai bun d/t el
sper ca te'am ajutat
bafta!
Nu trebuie sa te simti vinovata!
Nu baga in seama ce zice colegul tau
Daca colegul tau de care iti place i-a dat papucii pentru
tine.inseamna ca nu mai simtea nimic pentru acea fata.si a facut-o pentru tine.nu mai asculata de ce spun altii.
Nu e adevarat, stai calma ca nu e vina ta, daca nu te placea nu se despartea de aia, cred ca a zis-o doar sa te supere Bafta
Sincer nu ar trebui sa-ti faci griji.Nu a fost vina ta. A fost alegerea lui.Fiti fericiti impreuna!
Mah! uite ce zic eu!
nu te simtii cu musca pe caciula
va iubiti? va iubiti! si nimic nu mai conteaza daca va iubiti!
lasa-l dracul pe ala nu conteaza ce spune!
mah. i-a dat papucii pentru tine? i-a dat!
te iubeste? te iubeste!
va iubiti? da
lucrurile astea trebuie sa le stii si nu mai conteaza nimic
cat despre colegul tau. listen : il iei pe prietenul tau si mergeti in fata lui si ii spuneti ca aman2 ati luat decizia de a fii impreuna si sa nu se mai bage in viata voastra nu va mai complicati si stati linistiti! succes in continuareee :* lasa-ti lumea sa spuna ce vrea!
Nu ai de ce sa te simti in plus.el a ales sa se desparta de ea.si in plus nu avea incredere in toata lumea.