| Tania59 a întrebat:

Imi place foarte mult de un baiat! Ma gandesc numai la el, e mai mare cu un an decat mine.Il vad zilnic la scoala, dar mereu face pe indiferentul.Am auzit de la niste colege,care le-a spus niste "surse "ca si el ma place! Dar daca nu e adevarat, si daca ii spun va rade de mine? Ce sa fac? Oare e adevarat?

Răspuns Câştigător
| sayWhaaat a răspuns:

Cel mai probabil e doar rusinos, baga-te in seama cu el si iti dai seama imediat, pana nu vorbiti, nu rezolvi nimic.

4 răspunsuri:
| Zoki a răspuns:

Asa sunt baietii, daca le place de o fata incep sa se comporte in alt mod.Probabil faptul ca e indiferent este un semn a ceea ce am spus mai devreme.Nu cred ca sunt multi baieti care si-ar exprima sentimentele usor. Nu stiu ce sa spun despre ''surse''. Cred ca trebuie sa observi tu cum se comporta si vorbeste cu tine( in afara faptului ca e indiferent).

| anonimg a răspuns:

Pentru ca ai intrebat ce sa faci, iti voi raspunde.
Adolescenta nu este varsta prieteniilor cu persone de sex opus. Un tanar adolescent isi face prietena ca sa se culce cu ea. Alt motiv nu are.
Fata nu prea ar vrea ca stie ca este prea devreme; dar ea cedeaza si la presiunea prietenelor ei care nu mai sunt virgine pe nicaieri. Si, ca ele sa nu fie singure in postura aceea, cauta sa faca pe toti din jurul lor la fel. Iar tu, daca iti faci prieten, ti-l faci ca sa te culci cu el. Alt motiv nu ai. Cauta sa cunosti caracterul unui om si apoi, daca ai de gand sa te casatoresti cu el -numai in felul acesta ii poti cere prietenia.

| reihiuke a răspuns:

Incearca sa pari si tu indiferenta, pentru ca mai rau face. Toata chestia se produce inconstient. Trebuie sa schimbi atitudinea. Ori il intrebi, ori incerci sa nu te lasi cuprinsa de emotie si intrii in vorba cu el pe alta tema.

| thewomaninwhite a răspuns:

Cred ca ar fi bine sa-i marturisesti insa nu asa din senin ci mai intai incearca sa comunici cu el si sa-i demonstrezi ca-l placi