| Oliiitepupa a întrebat:

Imi place foarte mult de un baiat si nu stiu cum sa ii zic.Si nu stiu sigur daca ma place si el.De obicei el ma i-a in brate si ma invarte, intreaba de mine, se baga in seama fara sa ii zic nimic ma pune sa stau in brate la el si mai sta si el in brate la minelaughing, iar cel mai important lucru e ca ne intelegem foarte bine.Am incercat sa ii zic ca il plac, dar el a crezut ca glumesc si ca sa nu cad eu de proasta i-am zis si eu ca am glumit. El acum este plecat in vacanta la tara si as vrea sa ii spu ca il plac cand vine. Apropo am vorbit odata pe mess cu el si m-am suparat din anumite motive, iar el cand a vazut ca nu mai vorbesc cu dansul a zis ca ma pupa ca sa imi treaca si mi-a trimis emoticonul asta :* si i-am zis ca in realitate n-ar avea tupeu, apoi el a zis cand vine acasa o sa ma sarute, oare face asta cxa ma place sau doar sa imi arate mie ca are tupeu sa o faca.Am nevoie de ajutor urgent! Cum sa ii zic ca il plac?cryingcrying:X:X

Răspuns Câştigător
| iulia_9095 a răspuns:

Te place 100%(parerea mea)ca sa fii si u sigura... observa-i comportametul lui cu alte fete, daca si pe ele e tine in brate inseamna ca nu te place ci doar asa face el cu toate, oricum din cate ne-ai povestit te place si nu stie cum sa-ti spuna...acum iti voi da cateva idei cum sa-i spui:
1)poti sa-i trimiti o melodie care sa-i transmita exact ce vrei u sa-i spui
2)cand te saruta sa-l intrebi daca te place si dupa sa-i spui si tu
3)sa va jucati adevra si provocare si sa pui pe cineva sa-l intrebe daca te place
nu stiu... sper ca te-am ajutat!big grin.succes!

2 răspunsuri:
| BettyEllA a răspuns:

Parerea mea.
Acest baiat cred ca te place si nici el nu stie cum sa iti spuna sau poate nu are curaj sau. varianta a doua, din in momentul in care te-a intrebat daca glumesti [atunci cand tu i-ai spus ca iti place de el] poate te place doar ca pe o prietena [dar nu prea cred.].
Oricum. eu cred ca ai sanse la el. daca vrei sa ii spui ca iti place de el, cand vine propune-i sa iesiti in oras sau in parc si cand va plimbati, ia-l de mana si apoi spune-i ce simti.
Si in legatura cu sarutul. pot si ambele variante : si sa iti dovedeasca ca are tupeu dar si petru ca ii pasa de tine.
ps: ai putea sa ii spui chiar atunci ca iti place e el. happy
Sper ca te-am ajutat
Succes! :*

| Oliiitepupa explică:

Dau funda:d