anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

imi place un baiat de mult timp dar el este IMPREUNA cu vecina mea (trebuie sa mentionez ca fata asta mai are 2 baieti pe langa el si el nu stie nimic ) am intrebat-o daca il place si a spus nu.Cum fac ca sa ma placa pe mine sai atrag atentia intr-un fel si sa-i arat ca vecina mea este o profitoare?

Răspuns Câştigător
| anabelisa a răspuns:

In primul rand, nu ai avea de castigat daca o demasti pe vecina lui.Lasa-l pe el sa-si dea seama de situatia in care se afla si dupa aceea ai putea incerca de exemplu, sa-i trimiti un sms simpatic, daca nu ai curajul sa-i spui im mod direct ca-l placi.
Succes!

5 răspunsuri:
| VampireBlood a răspuns:

Poti sa fi tu insati sauuu sa ii dai o atentie mai deosebita fata e altii......sa te vada ca nu esti ca aia

| Ramonelle a răspuns:

Hey Teodora! Cred ca in primul rand nu ar trebui sa-i zici baiatului ca vecina ta are inca 2 (uaauu), mai bine l-ai lasa pe el sa vada acest lucru. Apoi cred ca ar trebui sa vobesti cu el, vezi ce zice, cum se comporta si cine stie? Poate ii va placea si lui de tine.
Succes!

| Georgy_7936 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine....lasa'mi id'ul sa mai vorbim pe mess, daca vrei!

| Te0DoRa a răspuns (pentru Georgy_7936):

Lasa-mi-l tu pe al tau te rog

| Te0DoRa a răspuns (pentru Georgy_7936):

Teodora1385